lørdag 16. desember 2006

Bloggproblem

Jeg har helt mistet blogg inspirasjonen. Virker som om de fleste ikke klarer å kommentere her lengre og jeg har også problemer med å få kommentert hos endel av dere. Akkurat nå vet jeg ikke om jeg orker å blogge. Kanskje bør jeg ta en pause, blir rett og slett deppa av denne isolasjonen. Takk til dere som har klart å legge igjen kommentarer, dere gir varme skal dere vite : )

38 kommentarer:

Ingrid sa...

Går bra for meg å legge igjen kommentarer nå.. men har slitt litt med det av og til de siste dagene. Vi får tro at ting har bedra seg nå! :) Ha en fin søndag i morgen!

Sol sa...

Heia Julie.jeg har ikke prøvd å skrive så mye kommentarer i det siste,så jeg vet ikke om det har vært så mye problemer med det....Er fortsatt syk og har ikke overskudd til å kommentere så mye,men det er oppmuntrende å gå inn på de ulike bloggene og se alt det fine som lages og pyntes.Blir bare litt lei meg for at jeg ikke får gjort noe selv,men,men...sånn lir det i år. Jula kommer uansett.
God klem til deg. det er sikkert lurt å ta seg en liten bloggpause i ny og ne....;-}

Anonym sa...

Nei du får ikke ta pause dette ornder seg snart.
Har gått i ett med jobbing liten tid til blogg, men det roer seg om ikke lenge. Ønsker deg en flott 3 søndag i advendt.
Klem

elin1976 sa...

NEI, NEI, NEI,Julie. Du må ikke slutte. Hadde det ikke vært for deg, Hulda og Anniche, så hadde jeg sldri begynt med blogging. Deres blogg var de første som jeg fant og leste. Jeg klarer å legge igjen kommentarer nå.
åååå, Julie.
Jeg kommer til å savne deg så masse.
Den koselige the drikkende dama, som liker Anthon Berg sjokolade og som virker så snill som en engel;o) Du får ha en god søndag. Masse klemmer fra Elin:o)

Anonym sa...

God morgon Julie! Har just kommit hem från min morgonpromenad i Stockholm, sätter mig i soffan och ska äta frukost och läsa tidningen. Ska bara kolla lite på mina favoritbloggar....och så läser jag att du vill ta paus!!!! Nej, nej då kommer jag att sakna dig här. En liiiiten paus kan du väl få ta men var inte borta så länge. Upskattar din blogg så mycket. Sköt om dig och under tiden väntar vi här på dig. KRAM
Lisbeth

Anonym sa...

Jag har själv svårt att komma på vad jag ska skriva ibland.Men jag hoppas att du inte slutar att blogga=)

Anonym sa...

Nej nej nej inte sluta för att bloggen trubblar, bara en liten liten kort jul blogg ledighet får man ta!! Hela systemet verkar ha sirap i sig, men det slutar väl nån gång.:) Många julkramar Anna
blandblommoroblad

deusexmach sa...

Jag blir ledsen att höra att du mist inspirationen. Men snälla försvinn inte. Ta en paus över julen, det får jag stå ut med.
Problemen är till för att lösas.

deusexmach sa...

Haha se där, jag kan kommentera igen!

Tone sa...

Kjære snille Julie!! Du må ikke slutte å blogge, kan du skjønne!! Er nok sikkert en kombinasjon av julestress og problemer med å kommentere. Men det tar seg opp igjen, opp med hodet, nå :-)
Goood klem fra meg :-)

Anonym sa...

Kära bloggvän! Hoppas allt löser sig å att du snart är på benen [bloggen=)] igen. Gillar din blogg starkt! Kram

Elisabet. sa...

Men jag förstår dig precis .., man känner sig så ENSAM när det blir så där .., som att man står där utanför och ingen bryr sig om ..

Men det gör vi.
Även om du inte ser våra kommentarer, så finns vi där lika mycket.

Det ska du veta.

Klem!
Elisabet

litenIda sa...

Jeg må henge meg på alle andre her.. Du kan ikke slutte! Finner alltid så mye inspirasjon her inne hos deg.. Hva skal jeg lese om du slutter å blogge da..??
Skjønner godt at du blir lei alle problemene med bloggen, jeg har også strevd litt med det samme og skjønner godt hva du mener. Selvsagt kan det også bli litt mye, noen ganger, og det er da godt med en pause fra alt. MEN, kom tilbake da, julie!! Kommer til å savne deg veldig om du blir borte!

Ha en fin 3. søndag i advent!

Klem

Elisabet. sa...

Och nu har du en ny modell med räknare ser jag .., en från Strand .., en från Solna och en från Oslo ..., oj, en sån måste jag skaffa mig!

Anonym sa...

Det är nog problem med bloggarna just nu för att många lägger in så mycket bilder och sånt just nu i jultid. Det blir nog bättre snart!
Kram

Moni sa...

Jag förstår att du tappar inspirationen, men tror du inte att problemet med kommentarerna löser sig snart?

Jag älskar att titta in på din blogg och hoppas att du inte tappar lusten helt att blogga. Men om du vill ta en paus ska du ska du så klart göra det!

Kram!

Moni sa...

...och se där! Nu kan jag kommentera igen! :D

Hannele på Hisingen sa...

Det är jättetråkigt, när man inte kan kommenteran. En del har valt Comments: "Only members of this Blog", utan att tänka så?

Tia sa...

test!

Tia sa...

yessss :)
nå kan jeg kommentere igjen !!!
Ha en super søndag :)

Anonym sa...

Kjære Heidi.

Uff, ja jeg skjønner deg godt jeg! Av og til er det kanskje greit å ta en liten pause også. Det er ingen tvil om at det er mange mennesker her som bryr seg om deg og er faste lesere på siden din, inklusiv meg selv! Jeg håper at du forstår at jeg gjerne vil at du fortsetter med bloggingen, men om du føler som du gjør nå- så er det kanskje sunt og bare ta en liten pause! Kose deg med julen, amten , godisene, pakkene, mannen din ....også kanskje når nyåret kommer så har du ny blogg-giv!

Vi bryr oss om deg, og gleder oss over siden din iallefall!
Stooooooor klem fra Anniche

Tankevågor sa...

Hej och hå nu kan jag också kommentera! Jättekul. :D

Sarah sa...

Hej Julie
Jeg må sige at jeg også vil komme til at savne din blog hvis du stopper. Jeg elsker din blog. Jeg sætter utrolig stor pris på din positive, humuristiske og venlige tilgang til tingene. Og så tager du nogle fantastisk flotte billeder.
Tag dig en pause hvis du har brug for det. Vi er mange der vil sidde og være klar til når du vender tilbage.
Rigtig glædelig 3. søndag i advent.
Knus fra Sarah

mossfolk sa...

Klart att du ska ta en paus om du vill, men jag kommer att sakna dig massor här! Även om jag är dålig på att kommentera (ska bättra mig...) inspirerar du och piggar upp med alla fina bilder!

Anonym sa...

Hur du än gör så slipper du inte mig! :) Jag har inte haft problem att kommentera eller läsa dina kommentarer på min blogg (så vitt jag vet). Kram på dig!

Timotei sa...

Det kan jo være greit å ta en pause fra bloggingen, iallefall når en bare "plages" og blir irritert. Men det er mange som vil savne innleggene dine da! Bildene, de små kommentarene dine, din underfundige måte å se ting på...Jeg tror du betyr mye for veldig mange!

Anonym sa...

Samma här, jag läser och kommenterar men jag hinner inte läsa bloggen varje dag. Jag skulle sakna dina fina foto, du inspirerar mig till att försöka testa olika sätta att lägga in foto. Men känner du för en paus, så ta en LITEN paus men inte för länge..... Du kanske bara är lite jultrött? =)

Solstad sa...

Kjære Julie :) Håper du ikke slutter å blogge, du er en av de første bloggerne jeg besøkte og har vært trofast leser på siden din siden. Men jeg forstår deg også godt hvis du føler du treng ei pause. Gjør det som er best for deg :)Bryr meg om deg og ønsker deg ei riktig riktig fin jul!!! Stor klem fra meg

Anonym sa...

Hej. Ja du får väl ta en paus ett tag o hoppas att det blir bättre. Anna

Anonym sa...

Det är så, det går upp och ner. Kommentarer hinner man inte alltid med, men jag är en trogen läsare.
Beundrar dina kort enormt...
Vila upp dig och kom åter...
Kramar

Hulda sa...

Så dumt om du slutter å blogge da! Ser ut som beta blogger også er i orden nå. Jeg kan iallefall legge igjen kommentar hos alle med beta. Det var det probl med i forrige uke. Man må jo ikke gi opp selv om det er litt kluss med datan innimellom!

Katrine K sa...

Ikke gi opp, det bedrer seg sikkert! Men det er naturlig at man kan gå litt lei iblant også. Men vi er mange som liker bloggen din!

Anonym sa...

Ge inte upp ... ta en paus om du vill ha julefrid ;) Din blogg är en inspiration med alla vackra bilder. Så mjukt och så stämningsfullt alltid. Det syns genom bloggen att du är en varm och kärleksfull person. Och jag läser. Varenda dag!

JULIEK sa...

ingrid: ja det virker som om ting går bedre nå : )

sol: så kjedelig at du er så lenge syk, da orker man jo ikke så mye. Ja en pause må man nok ta iblant : )

annonym: vet ikke helt hvem du er, men du er nok en av de faste, ikke alltid navnet kommer med, og du hadde jo rett, virker som ting har ordnet seg nå : )

elin: så koselig sagt av deg : ) Blir nok til å fortsette ja, men mistet virkelig lysten på lørdag etter lang tid med problemer, din blogg var og en av de jeg ikke nådde inn på:

londongirl: he he pausen ble nok kortere enn jag hadde tenkt. Man vil ju hele tiden dele saker med sine blogg venner, men på lørdag når jag inte fikk kontakt med noen føte jeg virkelig for å slutte.

anna: ja man har ju sånna perioder, och når saker inte fungerer på bloggen blir man ju ekstra less : (

anna: javist har det gått trøgt med alle blogger den siste tiden, inte något roligt er det.

deusexmach: ha ha verkade som alla klarte å kommentere igjen nær jag hadde gitt upp. Var virkelig less av alt strul på lørdagen, men ser nu at saker ordner seg så da går det litt bedre : )

leah: ja du har så rett som vanlig, litt stress og litt julefølelser og så bloggen som ikke fungerer, da ble det litt mye på lørdag : )

diddi: tack du, verkar som saker har løst seg nu : )

elisabet: ja du skrev det så bra i mailen, man føler seg helt utfryst, selv om man vet at det er teknikken det er noe fel med. Så det ble litt mye for meg på lørdagen i denne juletid med tanker på all familie som er borte og så får jag inte kontakt med mine venner heller : ( men nu går det bedre : )

daisy: takk du, er nok tilbake igjen nå, ihverfall litt : )

matildas fikarum: ja der sa du något, kanskje det ja : )

moni: jo virker som saker er bedre nå, men mistet virkelig inspirasjonen på lørdag, etter uker med problem.

hannele: ja har tittat inn på mine innstillinger, men alt ser rett ut.

tia: veldig godt å se dere igjen her : )

anniche: ja given kommer nok etterhvert, blir så lei når det er teknikken som svikter og spesielt når man mister den daglige kontakten med sine venner her på bloggen. Nå ser det ut som ting er på rett vei igjen : )

londongirl: ja så bra : = )

sarah: takk du, er smått tilbake igjenn, men tar det litt med ro noen dager : )

karin: takk for vennlige ord, sånr varmer godt : )

cleopethra: man bli ju litt passiv når det bare er problemer med bloggande, men hoppas nu det ordner seg og at inspirasjonen kommer tilbake igjen : )

lina: din blogg er vel en av de få jag lett har fått skrevet kommentar hos, och det har varit så skønt at ha några man klarar och nå : )

timotei: takk så mye : )

lotta: he he er kanskje litt jultrøtt også, mye som skjer i disse tider, tåler ikke så mye strul da : )

solstad: tusen takk : )

anna: ble ikke lange pausen, måtte jo tilbake og her var det jo mange som nu hadde klart å komme inn : )

lotta: tack du : )

hulda: nei man bør ikke det, ble bare så innmari lei på lørdag, har vært noe med bloggen min lenge nå, og det er så kjedelig å få høre av alle at de ikke kommer inn, men nå går det bedre : )

katrine k: takk du : )

christina: tusen takk for varma ord : )

jorid: ha ha ja kattebilder har jeg mange av : )

Anonym sa...

Nej men inte får du sluta blogga!! Det är inget altenativ! :)

JULIEK sa...

haydee: nei det er ikke det, følte det bare slik på lørdag etter veckor med strul på bloggen.

Anonym sa...

Ser dettaförst nu, men måste kommentera. Jag hoppas verkligen du får ny kraft och inspiration till att fortsätta med din fina blogg. Mina kommentarer har uteblivit för jag har problem med blogger. Får lämna dem som other...
Men du ska känna att vi är många som är här varje dag och älskar det du skriver. Känn ingen press, utan fortsätt som du vill.

JULIEK sa...

jill: ja jag har hatt store problem med å kommentere på de fleste blogger faktisk, virkelig irriterende, mistet litt inspirasjonen da.