torsdag 3. august 2006

Vann


Fant disse lekre tipsene på Aperitif sin norske side.

Forslag til hva man kan smakssette drikkevannet med :
Gulrøtter skåret i tynne skiver eller i lange fine strimler med en potetskreller.
Rips, solbær og blåbær gir ikke mye smak men er utrolig dekorative.
Jordbær setter en fantastisk smak på vannet som de små vil elske.
Appelsinskiver eller -fileter. Husk å vaske skallet godt.
Mynte eller sitronmelisse setter en herlig frisk smak på vannet.
Agurk i lange strimler som du lager med potetskrelleren.
Rabarbra er syrlig og du trenger ikke bruke mye for å få smak.
Spiselige blomster og sesongens friske bær sier sommer mer enn noe annet.


Foto og tekst: Aperitif

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vatten är det bästa!! Gott att smaksätta:)

litenIda sa...

Her sto det mange gode tips! Og mange tips jeg ikke har tenkt på før.. Det må prøves ut! :)

JULIEK sa...

Anneli: ja det er absolutt det sundeste og beste for kroppen

daisy: jeg likte faktisk best tipset med gulrot, har aldri tenkt på det før, og det var jo så lekkert i den karaffelen

Anonym sa...

Vilka bra tips! Gurka och citron brukar jag använda, men jordgubbar var ju bra för då kanske mina barn kan "pröva" lite vatten också!;)

JULIEK sa...

anna: velkommen til min blogg