søndag 8. oktober 2006

I dag...

...leker jeg meg med bloggen. Skifter farger og tekst. Skikkelig morsomt er det. Alt går så mye lettere etter at jeg skiftet til beta.blogger. Ute regner det og blåser, så jeg kan virkelig kooooose meg inne idag.

Sjekk også siden til Anniche. Hun vil starte en hemmelig - gave venn klubb. En kjempeartig ide er dette. Se inn selv om dette er noe for deg : )

10 kommentarer:

Anonym sa...

Tänkte jag skulle sparka liv i min gamla blogg som är blogger. För jag har ändrat lite färg och så där. Men så läste jag om det här "beta" så det blir nog en alldeles ny skulle jag tro. Vi får se när humöret faller på

JULIEK sa...

gunnel: jag bytte til beta igår. Nu er det jættelett at bytta både farger og utseende på den. Skikkelig roligt er det, men idag har jeg ju bytt farger hele dagen, så vet inte helt hur det blir til slutt : )

Moni sa...

Oj vad fint!
Är beta blogger bra? Jag har funderat på att byta, men jag har inte vågat. Vilka är fördelarna tycker du?

JULIEK sa...

moni: fordelen er at det er jættelett at skifta farger, utseende, legge til linker etc. Man kan virkelig leke seg nu. Inget at vara redd for faktisk.

Anonym sa...

Hei -
Moro med litt forandring på bloggen ja:)
Flott at du lenker til hemmelig venn ringen, begynner å bli noen stykker nå!Moro.
Ha en flott kveld, klem

A sa...

Snyggt med det röda! :) Vad fint det blev nör du målade vitt också i taket och på byrån!

Hulda sa...

Hei! Har vært borte i helga, men nå kan jeg sjekke blogger! Så flott det blir der dere pusser opp. Gleder meg til å se det helt ferdig. Stilig bloggen din ble også!

Anonym sa...

Å vad FINT det var här hos dig idag!!!

Sol sa...

Så tøft da Julie.Liker forandringen din. Kunne godt tenke meg en forandring selv. Det blir kjedelig med det samme hele tiden. Jeg har hatt en hjemmeside i mange år,og den kunne jeg jo forandre akkurat som jeg ville selv,men det er færre mulighterer med en blogg...Har sett at det er en beta versjon,men jeg har ikke kommet på å bruke den i stedet. Koster det noe? Jeg får sjekke det litt nøyere.

JULIEK sa...

anniche: ja litt artig å prøve seg med forskjellig farger på bloggen. Hemmelig venn ja, kan vel ikke gå glipp av pakker i posten : = )

inkan: ja det er ju så man måste ha tankene fri før man orker. Har tenkt selv en uke på å skifte til beta, men inte varit i form, men så ble det nu i helgen. Nu blir jag å skifte farger etter humøret, och det er ju topp : )

anna: ja prøver meg ut nå med masse farger, kjenner jeg meg selv rett blir det ofte forandringer, och i desember blir det rød blogg hele mnd : )

hulda: godt at du er hjemme igjenn, savner både bloggen din og kommentarene dine, litt rart det der hvor vant man blir : )

christina: tack du, blir vel stadig forandringer her på bloggen, nu er det ju så lett : )

sol: ja nå blir jeg nok å gjøre forandringer støtt, er litt slik. Beta koster ikke noe (ikke som jeg vet iallefall) og er en oppgradering fra blogger. Du får en beskjed på dachbordet ditt om du vil bytte. (ikke alle har fått den enda, men den kommer). Trykk der og så ordner det seg veldig lett. Fordelen er at du lett kan bytte utseende, farger, tekst, etc. Morsomt når det blir så lett.