lørdag 14. oktober 2006

Problem med bloggen

En av mine bloggvenner ( Leah ) har problem med å komme inn på min blogg, og skrive kommentarer. Dette er veldig synd siden hun er en av de som er fast leser her og som kommenterer flittig ( noe jeg er kjempeglad for). Er det flere som har hatt problem med dette? Si gjerne ifra, eller svar meg når jeg kommenterer hos dere, ønsker å se hvor stor omfanget er. Vil jo ikke at det skal være slik. Har nettopp byttet til betablogger, og vet at de oppdaterer denne funksjonen hele tiden, kanskje derfor problemer. Har hatt mye styr med bloggen i det siste, jeg håper virkelig det retter seg ellers må jeg få meg ny blogg.

17 kommentarer:

cia sa...

Jag gör ett försök. jag tror inte att det är några problem
fast jag måste skriva bloggnamnet i den här rutan för det kommer inte med annars
Knappen där det står: Publish your comment harändrat färg och blivit röd.
om jag fyller i raden Name
och raden ;your web page kommer det inte med.

Cia
hemmabra.blogg.se

anniche sa...

Cia må skrive http:// før hun legger inn navnet på siden!
Da kommer siden hennes opp.
Nydelige bilder fra juleboken, kan jeg spørre hvilken bok dette var?
Elsker nemlig disse julebøkene, og har alltid plass til noen flere...
Ha en god dag Heidi

Christina sa...

Jag har inta haft några problem med att skriva kommentarer ;) hoppas du får en härlig lördag!!

Julie sa...

Cia: tack for at du legger inn kommentar og forteller hur det blir. Anniche (kommentar under) forteller at nån måste legge inn http:// foran sidenavnet for å få inn bloggnavnet. Det er ju nytt etter at jag fikk betablogger.

anniche: takk for opplysning. Synes det er så synd at det er slike problem med bloggen, spesielt når faste lesere ikke får den opp (er jo avhengig av alle kommentarer jeg får, smile ) Boken er ny for året og du ser et bilde av den. Jul i siste liten heter den og er av dammen/buxrud. De har den på bohandlere ( jeg fant min på notabene). Kan virkelig anbefalle denne, den er fylt med utrolig enkle tips som tar liten tid, og har masse trivelige bilder : )

christina: godt å høre, tycker det er synd om noen ikke får se hva jeg skriver.

LindaLotta sa...

Jag har inte haft några problem hos dig, Julie. Däremot hade jag problem hos en Eva, när hon hade bytt till Beta, men det verkar att ha blivit bättre.
Dock får jag alltid varningstexter när jag ska kommentera på någon som har Beta. Men det är bara att svara ok sen är det som vanligt.

Det Mörka Hotet sa...

Nej, inte med att kommentera men med texten som du skriver: det ser nästan ut som norska...

Kram på dig!

Samuel

Madame France sa...

Har inga problem med att komma in på din blogg men har själv haft problem med åsknedslag. Modemet slogs ut. Det tog tid att få den sorten vi ska ha. Nu är jag i alla fall tillbaka.

Matildas fikarum sa...

Jag har haft problem den sista veckan med alla blogspot-bloggar. Vet inte varför. En del har varit helt blanka.

kreoline sa...

Har ikke hatt problemer med å kommentere, men det var lettere på den andre bloggen. Nå kommer det opp et lite vindu, og så følger det med en advarsel, denne må tas vekk så kan jeg skrive. Ha en fortsatt god helg.
PS: Misunner deg de to osteklokkene, men jeg fant en på Fretex i dag, grei nok den.

Hulda sa...

Jeg har ikke problemer med å legge igjen kommentar hos deg. Men, jeg har sett i det siste at jeg får opp en beskjed hvor det står: sikre alle usikre elementer. Når jeg trykker ok er det i orden og jeg ser alt på kommentarene. Jeg hadde problemer med tagboardet, da jeg fjerna det ble bloggen min i orden. Der kom det hele tida opp spm om passord. Skal se om jeg finner et annet tagboard. Er jo artig å ha det. :o) Fin julepynt!

Julie sa...

lindalotta: ja da måste det vara något med beta. Dom er ju inte ferdig med å oppgradere den. Får ha den lite til å se hva som skjer, men synd det liksom blir svårare å kommenetere enn tidligere.

samuel: ha ha ha ha ha ja vet du, det er något konstigt med min dator, den oversetter alt jag skriver til norska : = )

madame france: uff da, ja åsknedslag slår jo ut alt. Har merkt du har varit borta, trevligt du er tilbake : )

matildas fikarum: uff altså at det er så mycke strul, hoppas det snart blir betre, har faktisk mye problem med å legge inn bilder m.m.

kreoline: irriterende at det blir vanskeligere enn det var, får virkelig håpe det ordner seg. Ja artig med osteklokker, men har ikke funnet den "perfekte" enda, men skal samle på dem.

hulda: ikke artig når det blir så mye tull, men får la blogger få en sjanse, vet jo de driver med å oppgardere hele tiden.

Hulda sa...

ja, jeg er veldig fornøyd med blogger, syns bloggen får et fint utseende. Kunne ikke tenkt meg sprayblogg. Jeg starta med den, men laget fort en ny.

Tia sa...

Ingen problem med å legge igjen kommentar hos deg. HA EN FLOTT HELG. uff mente ikke rope :D

Haydee sa...

Jag har inte heller haft några problem med att lämna in kommentarer här. Ha en fortsatt bra helg! :)

Julie sa...

hulda: ja enig liker også blogger : )

tia: bare koselig du "roper" : )

haydee: godt å høre at de fleste får det til da : )

Timotei sa...

Så synd at du har problemer med bloggen, Julie. Sist jeg var inne på bloggen din fant jeg ikke noe vindu å kommentere i. Det dukket også opp en beskjed om at siden kunne inneholde usikre elementer, eller noe sånt. Skjønner godt at du blir irritert. Jeg hadde også problemer med bloggen for noen uker siden. Da ble alle æ, ø og å forvandlet til greske bokstaver! Frustrerende... Håper du finner ut av det. Ser ut som det går greit å kommentere nå i allefall.

Anna sa...

Testing, testing... :-) Funkar bra?
Kram!