søndag 26. november 2006

På samme vei

Ett bilde med et herlig motiv ( flyet og den lille fuglen, begge med utstrakte vinger, på samme vei), men samtidig ett så totalt misslykket bilde (fuglen langt der nede i bildekanten) at jeg får vondt i magen hver gang jeg ser på det. Tenk på hvor bra det egentlig kunne ha vært. Velger likevel å dele det med dere her på bloggen, selve bildet gjør jo noe med meg både på godt og vondt.

16 kommentarer:

Hulda sa...

Bildet var stilig! Stor forskjell på de to med vinger. :) Men, sant, fuglen skulle ikke vært så langt nede i kanten. Men, det er sånt som skjer av og til.

Virre sa...

Ser ut til at du har fått shoppet litt :) i London! Koselig med litt førjulsshopping i London altså,det kan jeg skrive under på :) Indiska har åpnet her i Trondheim ja,du har kanskje funnet ut hvor det er. Men det ligger iallefall i Nordre nede ved krysset byhaven og Narvesen. På andre siden av gata til choko boko der det tidligere var en gullsmed. Den er i to etasjer hvor det er klær å litt sånt nede og glass å puter og andre ting oppe.

Sarah sa...

Velkommen tilbage...
Fin gave fra din hemmelige ven. Det er dejligt at få noget man synes om. Sjovt nok er Anton Berg marcipanbrød slet ikke pakket ind sådan mere i Danmark. Jeg bliver helt nostalgisk når jeg ser det.
Ja der behøves ikke kommentarer til "shopping"billedet.
Hav en god uge.
(ja i dag smilede jeg også da jeg besøgte din blog)

LindaLotta sa...

Tycker du ska vara stolt över bilden, inte tal om annat!
Den är ju alldeles lysande.

Linn sa...

Fint bilde synes jeg! OG bedre enn vha jeg hadde klart å få til!

Håper du hadde en kjempefin tur til London! Så ut som om du fikk shoppa nok ihvertfall :)

Jorid sa...

Et veldig fint foto, Julie! Jeg har selv en del sånne bilder der jeg ser at det kunne vært bedre hvis bare deler av motivet hadde vært litt lenger til venstre eller litt høyere opp... Men ofte er det bare fotografen selv som ser at det ikke er perfekt :-)

deusexmach sa...

Jag tycker att du lyckades fånga en sak du såg, som blixtsnabbt försvinner. Sen blir det inte alltid perfekt, det är ju så med dokumentärfotografi, och visst retar man sig. Det gör jag ofta. Jag vet inte hur många bilder som jag "inte" har tagit som jag borde och som kunde varit mycket bättre. Men saken är att du har bilden och i ditt medvetande kan du hitta den igen samtidigt som du lägger tanken till vila i handlingarna. Det är skönt att ha den perfekta bilden framför sig. Den är inte tagen ännu.

Jill sa...

Veldig flott bilde! Så ikke fuglen med en gang og lurte litt på hva var det med dette flyet. Men så vips, der var det jammen en liten fugl. Tror det er som Jorid sier, det er oftest bare fotografen som tenker på at fotoet kunne/skulle/burde vært annerledes. Liker det slik, litt motstand er alltid bra i bilder :D

Originalen og kopien (flyet, altså) drar ut i verden, det er flott. Lurer på hvem som flyr lengst...

Mia sa...

Herlig bilde, Julie, og ikke misslykket i det hele tatt, synes jeg. Begge er i bevegelse og flyr i samme retning (ikke værst bare det...)

Camillasnyahem sa...

Vilken härlig bild! :)

Julie sa...

hulda: ja det gjør jo det, så får jeg bare le av det : )

virre: takk du, må prøve å stikke innom der snart. De har jo så masse fint : )

sarah: så anton berg ser ikke ut slik i danmark, så synd, elsker jo den rosa innpakkningen.

lindalotta: tack du, må jo innrømme at motivet var roligt da, så får vel være fornøyd med at jeg iallefall fikk begge på bild : )

linn: ja kosa meg stort i london jeg : )

jorid: ja det blir jo mange sånne bilder. Mest irriterende er det når man ikke kan få det samme motiv igjen. Dette feks blir ikke lett å få til på ny.

duesexmach: så koselig du kommenterer dette bildet. Du har ju så rett, det er alltid noen bilder man inte fikk ta, så er det alltid några som kunne ha vært så mye bedre. Selv om dette ikke ble bra er jo motivet der och selv er jag kanskje mest opptatt av det, altså motivet.
Faktisk såg jag det perfekte motivet och bilde for mange år siden. Jag hadde inte något apparat så dette bildet er etset inn i mitt hode. Och jag tenker ofte på det.
Må igjen si at jeg er sterkt imponert over alle dine bilder : )

jill: ja det er jo faktisk sant det at litt motstand i bildene er bra. Jeg reagerer jo på det og vil alltid huske det, og det er jo bra. Glad iallefall jeg fikk med motivet, er veldig opptatt av motiver kanskje mye mer enn at bildet skal bli bra : )

mia: takk du, det er jo sant det, at begge har samme retning var artig å få med : )

camillasnyahem: tack så mycke : )

Hannele sa...

Helt underbar bild.

Julie sa...

hannele: tack du : )

cleopethra sa...

Jättefin bild. Jag tycker inte alls att det stör att fågeln är så llångt ner, tvärtom, det gör att det inte blir så uppenbart, man ser inte fågeln med en gång, men när man gör det blir kopplingen desto starkare!

Tia sa...

hei Julie!
Jeg synes bildet ditt var veldig fint. Når man tenker på hvor digert et fly er i forhold til den lille fuglen, så er det ikke rart at fuglen vil holde seg helt nederst i bildekanten :)
slik tolket jeg bildet...
ha en finfin dag!

Julie sa...

cleopethra og tia : så fint dere tolker bildet. Ser bildet i et annet lys nå ja, takk skal dere ha : )