lørdag 13. januar 2007

Bilder borte

Bildene i innlegget under forsvant i går kveld. Sånn bare av seg selv. De ligger vist inne, men kan ikke vises. Vet noen hvorfor det er slik ?

Update: Nå er bildene under tilbake. Måtte legge alle inn på nytt. Heldigvis fant jeg dem i papirkorgen. Håper de blir værende nå : )

5 kommentarer:

Jill sa...

Det er veldig rart, det der. Har skjedd meg også, uten at jeg vet hvorfor. Tror jeg lastet bildene inn på nytt. Men - kanskje du kan prøve å sette innlegget på draft og siden republisere den? Vet ikke om det hjelper, men det kan jo prøves? Bare et forslag :-)

deusexmach sa...

Ett problem skulle kunna vara om du använder något av de nordiska bokstäverna som åäö i namnet på din bild, då hittar inte datorn dem.
Samtidigt tycker jag att blogger har strulat ganska mycket på senaste tiden.

Timotei sa...

Det har vært ganske mye tull med Blogger i det siste ja. Jeg kommer ikke inn på bloggen min uten å forandre passordet mitt hver eneste gang. Litt irriterende ja. Aner ikke hvorfor bildene dine er blitt borte. Håper du finner ut av det.

Hannele sa...

Vilken mardröm, kanske blåste bilderna bort i stormen..

Julie sa...

Jill: så rart det blir sånn. Prøvde alt. også å flytte på dato og på bilder. men måtte gjøre som du, laste inn på nytt.

deusexmach: virket ikke som de bokstavene var med. Konstigt alt faktisk, men som du sier det har varit endel strul igjen på bloggene.

timotei: merkelige greier, litt slitsomt når det er slik, jeg har veldig lite tålmodighet med slikt.

hannele: ja kanskje det he he : )