lørdag 6. januar 2007

Lørdagsrose

Setter inn en rose til dere idag. Må si at forventningene til våren er på full fart inn i kroppen. Blir spennende å se hvordan hagen blir i år. Vinteren har vært så mild og snøfattig og jeg vet ikke helt hva det gjør med plantene mine. Slik det ser ut nå får vi vist en veldig tidlig vår og blomstringstid.

16 kommentarer:

Christina sa...

Ja jag tänkte på det där igår. Min lavendel växer så det knakar! Samtidigt tror jag mig veta att vi KOMMER att få snö ... men näeee ... det vill jag inte!

Anna sa...

Idag har de verkligen känts som vår ute.Men tror dock att vi kommer att få snö i feb och mars

Leah sa...

Hei, hei Julie!
Nydelig bilde... Hmm..jeg gruer meg egentlig litt til hagen begynner å nok en gang gro meg over hodet, jeg... Men ser frem til varme og lysere tider, da :-)Er ikke helt enig med det grønne i hagen om hvem som er sjefen ;-) De fakkelene du har fått av dyrene dine var kjempetøffe. Stilsikker smak på de dyrene dine ;-) Ha en fortsatt god helg Julie, klem.

cleopethra sa...

Vilken fin rosa ros. Jag älskar den mörka årstiden och kylan och det mysiga, men efter nyår bärjar ändå längtan efter våren komma. Det är härligt att vi har årstider. Tack för de finakommentarerna på bloggen. Kram.

Tina sa...

Vackert, rosor är så fina. Börjar också längta efter våren nu :-)

anniche sa...

Vakkert bilde!
Ja, er det ikke godt at vi går mot lysere tider. Jeg ser fram mot det, alt blir sååå mye enklere da!

Klem

Helle sa...

Nydelig rose. Ja det blir spennende å se i hagen. Det er allerede knopper på syrinen i hagen. Hørte at selv bjørnene ikke hadde gått i hi fordi det er så mildt. God helg:)

Hulda sa...

Fin rose du har bilde av. Våren kommer nok ikke enda, selvom det kan se sånn ut enkelte steder i landet. Det må jo være store klimaendringer rundt om nå, skumle greier.. Men, det skal bli herlig ut i mars og april når våren kommer. :=)

londongirl sa...

Vilken fuktig skönhet. Underbar bild!
:-)

Solstad sa...

Nydelig rose!...får meg til å lengte ekstra etter våren ,men jeg frykter det blir ei stund ennå til den kjem....men hvem vet i disse tider :)

For the love of country sa...

En sån vacker bild! Ja nu börjar man bli längtansfull efter våren! :)

Hannele sa...

Fin bild, jag som låtit bli att tänka på sommaren, för det är så långt dit..

Karin A sa...

Härlig bild! Jag älskar rosor och de rosa är favoriterna. Som rostok kan man inte låta bli att undra vad det är för någon sort!?

Julie sa...

christina: har faktisk inte vågat titta på mine vækster och tenk om det blir jættekaldt, utan snø, hjeeeelp.

anna: ja kanskje, vi har fått litt nu, men bare ett tynt teppe.

leah: den beste tiden for meg i hagen er faktisk vår og tidlig sommer. Da man ser at det gror, men samtidig klarer man å holde alt pent og i sjakk. På sen sommeren synes jeg det er mer slitsomt. alt gror og alt av uttøy og sykdom kommer. så våren er virkelig min tid : )

cleo: r så enig, er veldig glad i årstider. Min lengtan etter sommer kommer mest av at vi nu inte har någon vinter als. Vil gjerne ha en snø rik vinter en liten stund pr år, men nu ser det inte slik ut.

tina: ja jag elsker rosor : )

anniche: ja merker allerede at dagene er lysere : )

helle: nei det kan jeg tenke meg, det har vel nesten ikke vært minus grader i år.

hulda: ja det er skummelt denne forandringen. Spesielt i år synes jeg det drastisk har blitt en forandring. Man tenker virkelig hva som vil skje med natur og miljø.

londongirl: tack så mycke : )

solstad: nei man vet jo ikke. jeg er veldig glad i litt snøvinter, men nå virker jo det hoppløst. Kanskje kommer den i april ?

for the love of country: tack så mycke : )

hannele: ja det er ju det, men fortsetter væderet slik, blir jag och vårstæda i trædgården snart.

karin a: hei och velkommen så mycke hit : ) Det er en gammal sort jag fikk i gave av en granne for två år senn. Den har en herlig doft och blomstrar hele sommeren. Den er en buskrose med navn Louise Odier. Suveren at torka pga av den sterke doften. Rosor er mina store favoritter i trædgården. Måste alltid kjøpa en rosesort varje år.

Karin A sa...

Tack! Tyckte väl att jag kände igen Louise Odier; en av mina absoluta favoriter!!

Julie sa...

karin a: åååå så roligt at du kjende den igjen. Har plasserat den slik at den blommar rett ved der vi sitter på terrassen. Den lukter ju så godt : )