søndag 7. januar 2007

Temauker


Sylvez vil ha litt fart i bloggene etter nyttår og har startet med tema uker. Dette passer meg veldig bra. Må si at fantasien etter blogg innlegg har vært heller liten etter jul, ikke klarer jeg å skrive noe heller. Kanskje kan dette hjelpe til å stimulere kreativiteten. Synes sånne tema utfordringer er veldig artig. Blir spennenede å se bilder fra alle bloggene som er med.
Jeg skal prøve å sette inn flere temabilder pr uke, med varierende motiver. Temaene er :
Uke 2: STRIPER
Uke 3: PRIKKER
Uke 4:HJERTER
Uke 5:NOSTALGI
Uke 6:FROST/RIM/KULDE
Uke 7:VARME/ILD

Snøfnugg fra Indiska som jeg fikk i gave til jul

14 kommentarer:

Anonym sa...

oi.. det så spennende ut - kanskje jeg skal bli med på det også! :) Ellers har jeg en ny blogg i tillegg til min vanlige nå, der jeg prøver å ta et bilde for hver dag gjennom et helt år! Kan bli spennende å se om jeg klarer å gjennomføre det, og hvordan det ser ut etter et helt år :)

Mia sa...

Så koselig - gleder meg til å se hva du finner på.

Ser dere har fått litt snø - det gjorde vi også på fredag, og igår var en nydelig dag med snø, blå himmel og sol. Men idag da, jo det regner og blåser og all snøen er borte igjen...

Anonym sa...

Tema, låter som en kul ide. Men jag är inte så fantasifull behöver lite hjälp. Ska se om jag kommer igång när du har börjat :-)

Anonym sa...

Nydelige snøfnugg!! Ellers blir det koselig å følge med på temasidene deres. Vet ikke om jeg orker å være med selv. Er så forskølet og redusert for tiden, så det blir mest "titting" på andres blogger! :0) Ha en fortsatt fin søndagskveld! Klem

mossfolk sa...

Fina snöflingor och kul med tema!

Tone sa...

Så vinterlige og fine bilder du har på bloggen din nå. De snøkrystallene var lekre. Det skal bli spennende å følge deg og de andres temaer. I likhet med hun over her, er jeg også mest på "tittern" om dagen. Synes det var utrolig pes å begynne å jobbe igjen. Men det går seg vel til. Ha en fin uke, klem :-)

Tankevågor sa...

Kul med temavecka..... Ska försöka få till några bilder. :)

hummmlan sa...

Visst har de fina saker på Indiska!?
Jag blir såååå avundsjuk på att ni har fått snö!

Karin sa...

Jag gillar teman så kanske hänger jag också på! Ser fram emot att se bilderna här i alla fall.

Anonym sa...

Jag är med :-).

Katrine K sa...

Det blir spennende å se hva du finner på til de forskjellige temaene! Det ser fint ut med snøfnugg på juleneket, og sne i bakgrunnen...-her har det såvidt kommet et lite lag med snø, men nå regner det...

JULIEK sa...

linn: det hørtes kjempespennende ut, skal følge med : )

mia: ja det er jo det som skjer, forsvinner vist dette også uti uken.

cleo: ja det hadde varit roligt : )

huset i hagen: å håper du blir bedre, ikke artig å hangle slik. Man mister virkelig inspirasjonen når man er syk.

karin: ja ikke sant : )

leah: ja lurt å kjenne etter hvordan formen er. Ikke alltid inspirasjonen er like på topp. Har vært litt trøg jeg også i det siste, etterdønninger etter julen sikkert.

londongirl: ja gjør det. Godt iblant å ha några teman som hjelper en å hitta motiver, iblant er inte hode helt øppet for det : )

hummlan: det forsvinner vist uti veckan, men trevligt med med ett litt lysare miljø : )

karin a: ja gjør det, tycker selv det er jætteroligt med teman. Och så skoj å se alle tolkninger dom olika bloggene har : )

tina: så braaaaa : = )

katrine k: godt med litt tema nå, har hatt litt vondt for ideer den siste tiden : )

Anonym sa...

Nydelige snøfnugg, og nydelig bilde!!

JULIEK sa...

karna: takk du : )