torsdag 8. februar 2007

En kattehilsen

Mamman min er fortsatt slapp så idag er det jeg som skriver her. Vil gjerne takke for alle de fine kommentarene dere sender, jeg ser på mamma at hun blir kjempeglad for dem, vet at de betyr mye for henne, så tusen takk til dere alle : )

Her har vi nå minus 20 grader. Det er så kaldt at verken jeg eller mine firbente søsken orker å gå ut. Jeg liker meg godt her på kjøkkenbenken jeg. Det er så godt å få varmet ørene i lyset som henger over mitt hode. Er jeg ikke flink som klarer å stå på to ben? Mor ble kjempestolt hun. Dere får ha en videre fin dag, så skal jeg passe godt på moren min jeg. Katte klem fra Korseliten : )

40 kommentarer:

diddi sa...

Oj så sötdu var! Vilken kul bild & katt såklart, verkligen vacker=)

Hälsa Heidi;)

Matildas fikarum sa...

Det ser ut som om ena tassen doppats i mjölk!

Fru Undulat sa...

Hej på dig du!
Det här är fru Undulat som skriver.
Hon hälsar att hennes matte inte somnade förrän halv tre natten till idag och hon orkar nog inte heller med så mycket bloggande, det kanske bara blir femton inlägg instället för 25 ... och DÅ är hon väldigt illa däran.
Just nu sitter hon med en kopp kaffe och ska läsa morgontidningen.
Det är kallt och blåsigt även i Skåne, men vi har det skönt i vår bur ovanför elementet.
Hälsa din matte så mycket och alla andra djur som finns hos er!
Min make, herr Undulat, sitter som vanligt på sin pinne och latar sig.
Jag funderar allvarligt på att leta mig en ny, mer alert, man.

Pip-pip! hälsar fru Undulat.

helen sa...

For en nydelig kattepus du er og sikkert godt selskap for din eier, mine 3 pusevenner koser seg også inne i sengene sine i dag, vi har 10 minus.

Ellas lille hi sa...

Hei koseliten og mor.
For en nydelig pus du er du har. Ta godt vare på mor og så vil jeg ønske ho god bedring, bli snart bra igjen ikke koselig å være syk.
Her er det også kaldt - 8.
Mine to dyre venner er også inne å koser seg i sengen deres.
Klem til dere.

Bernhard sa...

Hej katten!
När det var så kallt här fick jag ett täcke och sedan kunde man vara ute och busa i snön hur mycket som helst!
Matten hälsar och hoppas att din mamma mår bättre!

Selma sa...

Hej på dig kattvän!
Det är inte kul när ens mamma är sjuk, min var det för några veckor sedan. De första dagarna låg jag på hennes mage och värmde henne, men sen började hon hosta och då hoppade jag omkring på hennes mage :)
Ta väl hand om din mamma nu så att hon blir pigg snart och ge henne en stor kram från mig och min mamma LindaLotta.

Mia sa...

Nei men, se hun snakker - eller skriver i alle fall... Hei på deg Korseliten! Så flink du er til å både stå på to ben og å skrive. For ikke å snakke om å passe på mammaen din. Det er godt hun har deg. Og du var jo bare så nyyyydelig da...

Lina sa...

Men åh vilken söt och fin katt du var! Till och med min lilla Esther som är så bortskämd hade blivit avundsjuk på dig! Ta hand om din mamma och hälsa henne att hon ska krya på sig :)

daisy sa...

Så fin en katt du var! Ikke dårlig å ha en som deg til å passe på seg når man er syk! Her nede er det også kaldt, og masse snø. Da er det, som du sier, best å holde varmen inne! :)

Du må hilse din kjære mamma, og si at hun må bli frisk snart!
Klem til dere begge to

anniche sa...

Næmmen du var da bare utrolig søt! Ikke rart mammaen din er stolt av deg, også så flink som står på to bein da gitt!
Du må legge deg og varme mamma litt nå, slik at hun snart er frisk og rask igjen! Og gi henne mange gode katteklemmer fra meg.

Julie K sa...

Korse sier : Åååååå så morsomt dette var. Jeg har jo fått meg masse nye venner, fru undulat, bernhard og selma har vært innom og så tror jeg esther har lurtittet litt på meg, for vi er jo så like, og så har jo flere tobente også lagt igjen hilsen. Jeg tror jeg skal overta bloggen til mor jeg for dette likte jeg godt : = )

Moni sa...

Trost att höra att din matte är dålg, men trevligt med ett inlägg från en katt förstås!
Hälsa matte att krya på sig! :)

londongirl sa...

Men du var mig en söt kissemisse! Krama din mamma ordentligt och gå inte ut i den kylan! Hu vad kallt ni har! Kram och klem från oss här!

Mollys Hus sa...

Åhh, vilken underbart söt katt. Är hon kelig?

Solstad sa...

Å for en skjønn katt du er da!!
Masse varme hilsner til din mor....håper hun blir frisk snart :)
Klem fra meg.

Pia sa...

Hej Selma the westie här...ska berätta en sak ...min matte säger att jag inte är så glad i katter...MEN där har hon fel ,ha.. jag älskar katter, i synnerhet när jag får hänga dom i hasarna..tänk du lille kissen, när jag och en avlägsen släkting till dej vill att jag ska följa efter henne upp i trädet...då kommer matte och ryter åt mej att låta katten vara i fred...jag som bara vill ha lite roligt...typiskt...men du spinn lite exta åt mamman din du...vafff

Huset i Hagen sa...

Så søt og flink pusekatt du var da! Legge en hilsen på bloggen og stå på to ben! Imponerende ;0) Du må hilse til mammaen din fra meg! Kos og klem fra meg!

Qi sa...

Vilken snygging! Hälsa mamma att du ska ha en extrafin räka när du sitter så fint!

kreoline sa...

Hei på deg lille Korseliten, du var så bedårende skjønn der du sitter på to ben. Så er du flink å ha overtatt etter mammaen din, du må ønske henne god bedring, og si hun må bli frisk i en fart, det er ikke kjekt å være syk vet du.En liten hilsen og klem fra Hansemann og mammaen hans her vest, og her har vi bare -3 grader, men jeg går ikke ut for det.

Timotei sa...

Hei Korseliten! Så dyktig du er som kan blogge og allting! Skjønner godt at du vil sitte på kjøkkenbenken og varme ørene dine når det er så kaldt ute, ja. Pass godt på mamman din da og hils henne god bedring fra meg!

Pia sa...

Hehe, så flink katt du er da. Du får hilse til mammaen din og ønske god bedring.
Kanskje du lager middag til henne også nå som du likevel er på kjøkkenbenken? ;-)

Tanis sa...

Nei GOD KVELD.
Det var nå hyggelig å hilse på deg,du var jo veldig fin.Jeg skjønner at du har pyntet deg litt for den oppgaven her.Jeg håper at du tar godt vare på mamman din så hun snart blir bra igjen.Her nede i Telemark har vi en slik som deg,han heter Leif`n han har stadig vekk noen innlegg i Telemarksavisa. Han og pappan Kjell Bohlin ,han var politiker (AP)på stortinget fra 1977.Han og Leif`n har skrive bok sammen.
Gå på Google-Kjell Bohlin-- Leif`n biter fra seg i biografi-ta.no
Den boken er noe for alle puser.
God natt klem fra Tanis

Tonje sa...

Så søtt da=) Håper du blir frisk snart. Korseliten du får gi matmor en ekstra stor god-bedring-klem fra meg da=)

Karna sa...

Så søt du er som står på to bein for at matmor kan få fotografere deg! En stilig kar!

Håper det går bedre med dere, og skjønner godt at dere holder dere innendørs!

God helg, både til to og firbente!

Ellie sa...

Næmmen, for en fin pus du var, da! Usedvanlig smart, også :-). Håper at matmoren din snart blir bedre!

Cecilie sa...

For et stilig bilde! En pus med MASSE personlighet; skjønn!

Sylvia sa...

Korseliten hvor skjønn du er!! Du må passe på matmoren din....får du noe mat, foressten, nå som hun er syk? Det er jeg redd for, så jeg maser hele dagen, så hun ikke skal glemme meg. Nei, her må jeg ha en liten kattevask, men kos litt med matmoren din, kansje hun blir fortere frisk.
Mjau og kos fra ROSALITA.

Hannele sa...

Vilken duktig katt :)

Anonym sa...

så søt katt. det er utrolig hva en katt kan. de vet å å varme mors hjerte. du er kjempe flink med siden din. gleder meg vær dag til å kose meg med siden din å dagens sitat. god bedring.

Christina sa...

Hej söta lilla kisse! Du skulle träffa mig. Jag heter Bongo och är svart och stor och ståtlig. Min matte säger att jag är tjock men det tycker jag är dumt sagt. Jag kommer fortfarande in under hennes säng. Ha! Hälsa din matte från min ;)

Julie K sa...

Tusen hjertelig takk til dere alle som legger igjen slike koselige kommentarer. Jeg blir så utrolig glad for dem. En stor klem får dere av meg : )

Beate Larssen sa...

Åh, jo du er kjempeflink til å stå på 2 ben. Håper mammaen din er blitt bedre. Hvis ikke får du legge deg oppå fanget hennes og varme henne, så blir hun nok fort bedre skal du se :) Håpa det snart blir varmere ute også, sånn at du orke å gå ut igjen.

Helena sa...

Men hu så kallt med 20 grader! Jag håller på att frysa ihjäl här och det är bara minus 7 grader...
En sån söt kisse! :)

Siri sa...

For en utrolig skjønn pus!

Julie K sa...

beate, helena og siri: takk for kommentarer fra dere også : )

Jorid sa...

Kjære Korseliten, hvis du har lyst på en liten utflukt, så er du hjertelig velkommen til Oslo! Jeg tror du og jeg ville ha blitt gode venner :-)

Julie K sa...

jorid: he he ja henne ville du ha likt, hun er en liten koseklump ? at hun er veldig rampete, en fin kombinasjon : )

ul sa...

cool katt igen

Julie K sa...

ul: ja hon er så søt så : )