torsdag 14. juni 2007

Litt forskjellig på en torsdag

Det går litt tregt med bloggingen for tiden. Vet ikke helt hva jeg skal skrive om, så det blir jo mye om hage og hus. Har heller ikke tatt så mye bilder i det siste så nå er fotobiblioteket mitt snart tomt.
Var på gartneri i går og handlet selvfølgelig inn endel planter. Kjøpte endel Surfinaer i ulike farger som skal pryde framsiden av huset. En Syrinhortensia ble det også, og den har jeg hatt lyst på lenge. Under ser man en Surfina i en vakker sart rosatone.
Disse fant jeg på Jysk og de passer perfekt til ett prosjekt jeg skal ha på framsiden av huset. Der har vi en støyskjerm som ikke er så vakker + ett bedd som er håpløst å få til. Nå har jeg funnet en måte jeg kanskje kan klare å gjøre dette området litt mere innbydene på og da blir disse tønnene viktig. Skal vise bilder etterhvert.
Så skjer det jo ting i hagen hver dag. Da vi endelig fikk varme eksploderte det i beddene, alt slo nesten ut med en gang.
Lupinene synes jeg faktisk er veldig vakre når de er på vei ut. Her skimter man fargen og man kan bare glede seg. Jeg har også noe i en gammelrosa farge, de er favoritten.
Har kjøpt meg endel sommerblomster som denne Verbenan.
Snart skjer det : )
Igår ble veggen i kaninhagen spylt med kraftvask før maling. Kaninene måtte da være noen timer i denne innhegningen på plenen. Litt spennende synes de at det er, men tror nok de liker kaningården sin best ja.Se på Melissa, det er nesten som hun spørr om hva dette er for noe ( skal vi virkelig være her mor ????)Trampe gutt prøver å gjemme seg bak buret. Han vil ikke at mor skal løfte han opp. Han er litt rar slik. Vil ikke at vi skal ta i han, men når han først er i fanget er han kosete og lager små søte gosselyder.
God gutten min.
Krukkene venter på å bli hengt opp på veggen. Overalt står det blomster nå som skal opp. Alt ble jo tatt ned pga maling. På framsiden har jeg hatt noen blomsterkasser som vi oppdaget var blitt ødelagt da vi tok dem ned. Til min glede kunne jeg da bestille disse blomsterkassenefra Mollys Heaven. Har hatt lyst på dem lenge, men følte ikke at jeg kunne bestille dem da jeg faktisk hadde kasser fra før, men nå så, hihi, gjett hvem som sprudler ...... : = )

29 kommentarer:

moderncountry sa...

Hei vennen :)
Ikke noe å blogge om du liksom, hehe..Men det blir endel hage- og blomsterbilder om dagen ja. Overalt jeg kommer møter jeg på vakre blomster i all sin prakt. De fargene du velger er jeg selv også veldig glad i :) Det går unna her og med blomstringa, snart står hortenisaen min i full blomst!!
Skal bli moro å se hvordan planene dine blir foran huset, jeg følger jo med på hvert skritt du tar. Ser ut som kaninene koser seg om dagen og. Det blir ikke for varmt for de i varmen vel? Å stemmer det, de hadde jo parasoll de og, haha..
Her regner det skikkelig i dag, fått regn dere eller?
Ha en forstatt fin dag Julie! Nå skal jeg straks vaske gulver, rydde klær og dekorere på soverommet...

Celia sa...

Nu när sommaren kommit i all sin prakt blir det väldigt lite bloggande för min del. Jag bara förundras över den vackra sommaren. Och så får det bli, om bloggandet ska vara ett nöje. Gör inte bloggandet till ett tvång. Vi får njuta av det som ges...

Koselig koselig sa...

Helt naturlig med mye hage og blomster nå, syns det er veldig koselig jeg! :)

Anonym sa...

Vilka vackra bilder du bjuder på ! Verligen somrigt med alla blomster.

Njut av sommaren !

Kram Kram
Carina

Lina sa...

Jäg älskar lupiner och Pioner! Det är sommar för mig!!

LISEN sa...

Fina bilder!!
Och du!! Vad flott huset ert blivit. Väldigt fina färger ihop. Ser ut som om det blev precis lagom "vitt" - minns att du hade en del funderingar på kulörvalet. Ha det bäst :-)

Hannele sa...

Lupiner är vackra, även som fröställning.

Moni sa...

När jag ser de här bilderna skulle jag kunna tänka mig att köpa ett hus med gård BARA för att kunna ha kaniner!
Så himla söta alltså!!!

purple sa...

Gillar lupiner, så vackra bilder, och vad de är goa dina kaniner!

lotta sa...

Iblabrand tryter fantasin men trädgården är ju full av inspiration för blogg så det kan ibland räcka att gå ut en sväng. Fina foton - som vanligt =) Ha det så bra :)

JULIE K sa...

moderncountry: ja håper det blir bra utenfor huset etterhvert. Jeg ser ofte etter enkle løsninger som ikke krever så mye. Kaninene ja de koser seg under parasollen di : = )

celia: ja det må ju vara slik nu i sommar, jag måste bara prioritere å være ute, och som du seier ska ju inte blogg vara en tvång. : )

koselig: ja det er jo det som opptar de fleste nå for tiden : )

underbara små ting: tack du och velkommen så mycke hit : )

lina: javist er det : )

lisen: ja jag er jættenøyd. Gikk faktisk efter tips og ideer jag fikk från alle tidligere på bloggen : )

hannele: javist er dom : )

moni: ja kaniner måste du få en gang, dom er så gulliga mina små : )

purple: javist er dom goa : )

lotta: ja det er så sant, i trædgården finner man inspirasjonen : )

Anonym sa...

Det här med bloggandet har tagit paus i mig också. Fast jag tycker nog du är duktig på att blogga...ingen riktig torka än inte :O)

Ida sa...

Så skjønne blomsterbilder! (:
Den første fiolen var virkelig vakker.
Jeg elsker Surfiniaer. Hver vår kjøper jeg mange stiklinger på hagesenteret. Potter dem opp og lar dem vokse seg store i løpet av våren.
Har sett på slike tønner på Jysk jeg også. "Hermer" nok etterhvert... ;)
Tipper at kaninene fikk spist litt av gresset mens de bodde på midlertidig "hybel". ;)

Anemone sa...

Du får så klare fine bilder du :-)
Ufattelig !! Har du ett helt usedvanlig kamera???
Ang. stabburet.... Trodde det sto på den videregårende skolen her i dalføre, SÅ likt!!! Men skal se etter det neste gang ferden går forbi Svorkmo.
Ang. Kaninen til arbeidskollegan min. Var visst noe galt med tennene sa veterinæren (?) Må vel bli tannlege da :-) Gid vetrerinæ Trude var ehnens nabo, bruker alle sine penger på det stakkars dyret.

Pia..... sa...

hehe..säger som AIna ..inget att blogga om??!! hehe..det har du visst..ååhh så myckert fint så ljuvliga bilder...själv har jafg börjat få orken tillbaka från förkylningen..men det är lite trögt än...ha det så gott ...PIA

Lina sa...

Så många fina bilder! Och dina kaniner är ju sååå söta :)

Interiørhuset sa...

så masse vakre blomster og tilbehør,din hage må være nydelig...kan vi få se ett oversiktsbilde etter hvert??? Her er det ikke kjøpt inn noe enda,for hvis vi får det som vi vil skal vi selge huset i løpet av sommeren og da gidder jeg ikke kjøpe inn masse nytt,bare pynte opp i noen krukker=)

karin a sa...

Jag tröttnar aldrig på hagebilder! Jättefina bilder, som vanligt! :) Syrenhortensian är ett jättesött litet buskträd, kul att du köpte det. Ser fram emot bilder från projektet ditt. Ha en fin helg!

Sylvia sa...

Du har jo så mange herlige bilder av både blomster og dyr, du! Og du kan jo bare gå rundt i hagen din og knipse fler når det er på tide igjen......
Huset deres har blitt knallfint, og nå vil nok blomstene også synes bedre på en annen måte. Gleder meg til å se resultatet, når du har fått hengt dem opp igjen!
Ha en fin helg, Heidi! Klem!

Torill sa...

Du har da virkelig noe å blogge om ser jeg:) Du må ha en nyyydelig hage etterhvert! Du har jo så masse flotte blomster! Kaninene er fortsatt like nusselige, de hadde vel helst tenkt seg å løpe fritt om sikkert....

pingvindesign sa...

Her var det mange koselige sommerbilder!Flotte blomster og en aldeles bedårende kanin!Nydelig farge og herlige ører!!Kan tenke meg at du koser deg masse i hagen din!Fortsatt god sommer til deg!

JULIE K sa...

gunnel: nei det er vel ingen torka ennu, men det går litt trøgt ja med kreativiteten : )

ida: ja de tønnene var kjempefine. Skal fylle dem med surfinaer : )

anemone: ja kameraet er bra, det er ett canon 400 D. Kjempemoro og knipse med : )

pia: så bra du føler deg bedre : )

lina: javist er dom gulliga, jag er så glad i dom så, skrattar av dom varje dag : )

interiørhuset: ja du skal få oversiktsbilder etterhvert : )

karin a: ja har sett lenge på dom så roligt at få en i trædgården : )

sylvia: ja nå vil blomstene vises, skal ta bilder etterhvert som de kommer opp : )

torill: ja de springer fritt iblant, men da må jeg pase på, de gjør små hyss : )

pingvindesign: ja kaninene mine er så søte : )

Smeden Bengt sa...

Tittar in så här som hastigast. Är väldigt stessad i dag
Måste ju visa att jag inte glömmer bort din blogg!
Ha en skön helg!

Reidun May sa...

Tusen takk for gratulasjon på bloggen min:)
Nydelige blomsterbilder, ser at den knoppen nesten brister.. Og de bøttene var lekre!

jill sa...

Som alltid- tack för vackra bilder. orden kommer snart åter till dig. tills dess får du komma ihåg att en bild kan säga tusen ord.

JULIE K sa...

smeden bengt: ja alla tror jag har mycke at gjøra for tiden : )

reidun may: ja bøttene er kjempefine : )

jill: ja det er jo faktisk veldig sant, tycker ofta det er lettare å tala via bilder : )

Amelie78 sa...

Virkelig nydelige bilder! Gjør en i godt humør :)

Ha en fin søndag!

Hilsen Am.

JULIE K sa...

amelie: takk så mye du : )

Ingrid sa...

Jag tycker också att lupinerna är vackra när de börjar slå ut. Njuter nu av den blomsterprakt de bidrar till i mest diken längs vägarna.

Pionerna ja, min absoluta trädgårdsfavorit. Helt otroligt egentligen att dessa stora blommor får plats i knopparna.