lørdag 2. juni 2007

Overraskelse i posten

Torsdag lå det plutselig en pakke i postkassen. Dette var helt uventet så det var litt av en overraskelse må jeg si. Pakken kom fra Anemone med bloggen Litt av meg. Hun bor faktisk ikke så langt unna meg, og begynte å blogge nå i vår. Titt gjerne inn på siden hennes. Her finner man alltid så mange flotte bilder fra nettet, bilder som jeg virkelig drømmer meg bort i : )
Det som var i pakken var denne nydelige sølvfargede skålen. Jeg ble over meg av begeistring. Det som var ekstra artig/roligt var at den passet perfekt sammen med kronene jeg kjøpte fra Annas rom for litt siden. Disse kronene har stått på stuebordet som pynt, men jeg manglet faktisk noe å ha sammen med dem, og så får jeg denne skålen i gave som bare passer helt inn. Det er ganske så utrolig. Tusen takk igjen Anne. Jeg ble så utrolig glad og veldig rørt over dette : )
Jeg har fylt skålen med fioler. Viste med en gang at det var det jeg ville ha i den.
Nå er stuebordet mitt så vakkert.
Tenk hvor lykkelig jeg er over denne bloggverdenen som jeg tilfeldig oppdaget ifjor vår. Jeg finner styrke og glede i det å ha en egen blogg samt det å lese alle de flotte bloggene som finnes her ute i denne verdenen. Så mange hyggelige mennesker har jeg møtt. Mennsker som stadig gir meg oppmuntring, ros og glede, noe som til tider er mangelvare i hverdagslivet.
Tror faktisk at alle snille og hyggelige mennesker har samlet seg i bloggsfæren, det virker da slik ; )
Ha en strålende lørdag. Vi har sol og varmt vær, og jeg lever ute. Klem til dere alle : )

32 kommentarer:

Anemone sa...

Takk skal du ha kjære venn :-)
Varmer meg at du ble glad, du har jo bidratt at min blogg "så dagens lys".
Og nå bidrar du jammen til at naboene mine tror det har "rablet" helt for meg. Ligger langflat, på kryss og tvers, i hagen å fotograferer både tidlig og sent.
Ser nabo gubben hva han kikker i smug, ringer vel snart 113 :-)
Men det kan jammen være det samme, koser meg jeg, de skulle bare ha visst.
God varm klem fra meg, og ha fortsatt en strålende helg. Min er på terassen.

londongirl sa...

Jag har sagt det förut och jag säger det igen: Jag är så glad och tacksam att jag fann din blogg och att du finns!
Dina ord och dina mail hjälper och värmer mig varje gång de kommer!

Ett stort, varmt tack till dig kära vän! KRAM

ella sa...

Du verden så fint det ble samlet. Snill og god bloggvenn du har :=)
Ha en fin helg.
Sommerklem

Anonym sa...

Vad gulligt det blev. Violer är så söta

Christina sa...

Så är det. Alla snälla människor har samlats i vår bloggvärld. Jag har svårt att se mina dagar utan dom. Stor kram till dig - en av dom! ... och önskan om en trevlig helg.

Pia (Pimli) sa...

Hej!

Tar mig en stund för att besöka lite nätvänner och återgälda alla besök hos mig. Har gjort väldigt lite tid vid datorn på sistone, så det har blivit lite si och så med besök hos vänner.

Du har en mycket vacker blogg, med många härliga foton!

Visst är det underbart att det äntligen verkar bli lite sommar!

Önskar dig en fortsatt skön helg.

/Kram

Anniche sa...

Hei vennen min!

Åh, nå svaner jeg nesten kommunikasjonen vår- men det er bare så smått med tid her om dagen....samt at vi også lever mest utendørs når det er tid !

I dag har vi gjort så masse koslig atte- og jeg har kjøpt meg verdens fineste skap hos en bruktbutikk!

Nydelig gave du har fått!
Og de passet jo bare himmelsk sammen med kronene!

Ha en herlig kveld , klem

Koselig koselig sa...

Utrolig lekker skål, veldig veldig veldig fin! Ja det er mange mange (alle!) koselige bloggerinner her i cyberspace. Det virker som om alle gjør sitt ytterste for at det å blogge og ikke minst, å gi kommentarer og tilbakemeldinger til andre skal være gode og snille. Og det varmer og hjelper utrolig masse på en trist dag at det faktisk er "fremmende" mennesker, som blir ens nye venner, er der og gir deg positiv tilbakemelding. Må innrømme at jeg mange ganger er litt småskraj for å legge ut ting, hvordan blir det tatt i mot etc.... men så kommer en god tilbakemelding, og den virker ærlig og opprikig ment, og jeg kjenner jeg blir sååå glad! Det vokser jeg på og jeg blir mer positiv sjøl også, og det gjenspeiler seg videre i hverdagen min...

ergo sier jeg det, blogging er sunt og godt, og en positiv hobby!

Så det så!

:)

Klem fra meg, Koselig koselig !

Guldkant På Livet sa...

Så fantastiskt vackert!!! Med den silverkrukan med violer och kronorna, så fint!!! Ha en fortsatt bra & solig helg önskar Mari.

sunshinegirl sa...

Så flott gave du har fått av Anemone da.
Den passet jo utrolig godt sammen med kronene:)
Synes også det er deilig å ta en pause fra den "virkelige verden" for å surfe blant positive bloggvenner. Det er kjekt å dele små og store gleder med folk som bryr seg;) Ha en flott lørdags kveld.

Lynetmor sa...

SÅ UTROLIG FIN SKÅL DU HAR FÅTT :-)
DEN PASSET SÅ FINT SAMMEN MED DET ANDRE.
HA EN FORTSATT FIN HELG DA :-)

moderncountry sa...

Vet du , slik føler jeg det også noen ganger! Hver gang jeg snakke rom hvor glad jeg er om dagen er det på grunn av en eller annen bloggevenn. JO, jeg er helt sikker, de har samlet seg her inne!! Alle snille, gavmilde, gode, varme, omtenksomme og morsomme jenter :) Det er så deilig, jeg blir glad av dem og ikke minst deg jeg, klem :) Det gir hverdagen enda mer mening, er du ikke enig?
Så heldig du var som fikk en så flott skål/potte!! Den så jo nesten veeeeldig dyr ut!! Det var ikke sølv vel? Nei, det var det vel ikke, eller? Så nydelig som den passet til alt det andre og ikke minst de lilla fiolene, nydelig kontrast! Synes virkelig fortjener det jeg Julie :) Ha en aldeles hyggelig kveld og nyt å titte bort på gaven din av og til :) Varm klem fra meg

Line sa...

Så utrolig koselig å få en slik gave da! Passet så flott på bordet med blomster i :)

Jeg har ennå ikke funnet en familie som Fibi kan være hos i juli. Jeg får kanskje prøve med en annonse i avisa ..

Ha en deilig helg ute i det fine været.

Ellie sa...

Det var en nydelig skål, og så godt den passet sammen med kronene. Nydelig med fioler i den! Ønsker deg en god søndag!

karu sa...

så fin den er. du er kjempe heldig. men er det en blogger som fortjener masse er det deg. bare av å se på bloggen din å prate med deg gjenom bloggen gjør meg glad. å det tror jeg er noe felles for alle bloggere. vi liker å ta en titt innom uten at man må ta på seg skoa for å gå på besøk. vi alle gir og tar i mot ris og ros uten at vi blir overkjørt av alverdens meninger. alt er så deilig uforpliktene, hvis man kan si det sånn. det er nesten som en kontakt anonse. gud så mange perfekte mensker det er der. ha ha ..... jeg bare tuller litt når jeg sammenligner. for jeg er blitt veldig glad i mine blogg venner uten at jeg har sett noen av dere i øya. tror kansje dere heller aldri får se meg noen gang. men jeg drømer om hvordan dere ser ut og det er ganske morsomt. for jeg vet at 90 prosent av hva jeg tror er feil. men du får ha en kjempe fin helg med solkrem og hagehansker. får i dag er det deilig sommer langs oslofjorden. klem fra meg

Hulda sa...

Du var jo virkelig heldig som fikk den krukka, den passet jo så fint til alt det andre på bordet.

Jeg må si meg helt enig med deg ang blogginga. Man får så utrolig mye inspirasjon og positive tilbakemeldinger på det man driver på med. På den måten blir det så mye, mye mer givende å stå på med interessene sine. :o)

JULIE K sa...

anemone: ha ha ja man ser ikke riktig klok ut når man fotograferer, naboene lurer veldig på meg også he he : )

londongirl: tack så mycke for dina ord, dom varmer meg veldig : )

ella: ja de ble veldig fine sammen : )

gunnel: javist er dom : )

christina: ja jag klarar meg inte utan bloggen nu faktisk. Tror jag hadde blivit jættedeppig om denna verden hadde blitt tatt från meg.

pia: ja det er så herlig med sommar. Jag er jættemycke ute nu, så det blir inte så mycke tid til blogganede nu tyværr.

anniche: kjenner det samme, rart å ikke prates hver dag, men her også går timer og dager kjempefort. Vi får ta igjen alt til høsten : )

koselig: ja du har så rett, det er så sundt med blogging. Ren terapi spørr du meg : )

guldkant: ja det ble så søtt tycker jag : )

sunshinegirl: ja det er sant, det er som en pause fra det daglige livet, å lese blogger : )

lynetmor: ja helt utrolig egentlig så godt de passet sammen : )

moderncountry: jeg føler faktisk en større trygghet på meg selv etter at jeg begynte å blogge. Det høres kanskje rart ut, men jeg takler oftere negative saker nå for jeg finner så mye styrke i bloggen. Jeg startet jo å blogge som en slags terapi, og må innrømme at den har vært en utolig god hjelper : )

line: ja det var så artig at de passet så bra sammen. Håper virkelig du finner noen som kan passe fibi.

ellie: takk så mye du : )

karu: he he ja tenk så morsomt det er å se for seg bloggerne. Har jo sett noen bilder og det er ikke alltid det stemmer, men noen ganger har man sett for seg at noen er lys eller mørk. rart hvordan man danner ett bilde utifra det man skriver : )

hulda: ja ble så glad altså. Ja jeg kjenner en helt ny giv i det å ordne og fikse saker her hjemme. De rundt kommenterer jo dette lite, mens fra dere får jeg jo alltid så fine tilbakemeldinger og det gir ny glød det : )

Ida sa...

Nydelig gave! (:
Kjempefin til kronene og med filoer i.
Er enig med deg. Mange hyggelige mennesker i denne bloggverdenen. Jeg får god og postiv energi av bloggingen. Av din blogg også. (:
Ha en deilig søndag.
Klem fra Ida

Hannele sa...

VIlken underbart vacker skål.

Mikkeline sa...

Ja, bloggingen er både inspirerende og oppmuntrende i hverdagen. En ny dimensjon kan man vel si. Det er jo så herlig å finne andre med samme interesser. Skåla var nydelig. Heldig du!

Eva Agnes sa...

Oj Julie så fin skål du fick och helt underbar är den tillsammans med kronorna.
Roligt att du tycker om mina bilder.
Kramar Eva Agnes

Lina sa...

Så kul med att överraskningspaket med posten! Skålen var jättefin och dina kronor från Annas rom var ju hur söta som helst! Jag tror också att alla snälla och trevliga människor har samlas sig i bloggvärlden :) Ha en riktigt skön söndag. KRAM

Moni sa...

Oj, vilken fin present!
Så vacker!
Jag håller med dig om det du skriver om bloggvärlden!
Det finns så många härliga männsikor här! Det är märkligt men roligt!
Ha en fin dag!

Mia sa...

VIlken underbar gave! Och visst passar de precis ihop med kronorna, jag har en liten sådan krona själv faktiskt..

Helena på Room Service sa...

Vad fint! Du har så bra smak :)

Sol sa...

Heia Julie. Så nydelig den er! Det ble jo så fint på bordet ditt, og den passet jo perfekt sammen med de andre tingene,og den vakre blåfargen gjorde seg i sølvpotten. Ja, man kan lure,det virker som verdens snilleste mennesker har samlet seg i en egen liten(stor) bloggverden.Eller kanskje det bare er det at blogging gjør oss snillere...???? I alle fall det er utrolig moro å kunne glede andre.
Skal dere vestover i sommer? Vi skal en tur til Selje,men har ikke helt bestemt når enda. Det hadde jo gått an å treffes....hvis vi tør da ;-} Klem.

HildeS. sa...

Å så nydeleg det var med blå stemor i skåla, den var fantastisk fin.
Eg er einig med deg i at alle snille og koselege mennesker må ha samla seg i bloggverda.
Ha ein fin kveld.

Sylvia sa...

Heisann...har vært bortreist i helga, men nå titter jeg litt rund. Jeg er enig med deg i at det er så morro å blogge, og man blir kjent med alle slags koselige mennesker....som man kanskje en dag også får møte!!!!!
Så lekker den skåla var, sammen med kronene! Du har jammen vært heldig.
Vi snakkes igjen i morra...da skal jeg blogge litt igjen!

Mita`s hjørne sa...

DEN skåla de var jo bare lekker da... og sammen med de kronene er den jo perfekt - nydelig...
Og denne bloggverden er jooo helt super, og sååå mange ideer å hente...

Ha en flott sommerkveld...

mhow sa...

Va jättefint med blommorna och alltid lika kul med paket!!! Även om man skickat efter dom själv ;)

kramkram mhow

www.minlillavitavra.blogg.se

JULIE K sa...

ida: ja du har så rett, jeg også kjenner positiv og god energi av bloggen, det er virkelig godt å ha den : )

hannele: javist er den : )

mikkeline: ja det er godt å finne liksesinnete : )

eva agnes: javist blev dom fin tilsammans, jætteroligt er det nær saker passar så bra ihop : )

lina: ja man blir ju jætteglad av sånna paket : )

moni: ja man blir så glad av alle man treffer i denne verden. Jag blir avhengig på nått sett : )

mia: ja det blev så utrolig fint sammen dette : )

helena: tack så mycke du : )

sol: vi skulle egentlig ned i begynnelsen av juli, men har problem å finne noen som kan passe dyrene, så vi må utsette det litt. Får holde kontakten. Er vi der nede begge må vi bare møtes : )

hildes: ja jeg tror alle er samlet her jeg : )

sylvia: Ja det må jo være ekstra artig å møte noen av de man blogger med : )

mitas hjørne: ja det er sååå sant, masser av ideer man finner på bloggene : )

mhow: ja paket er lyx det ; )

Sol sa...

Okay Julie,vi får holde kontakten så får vi se om vi er der på samme tid.Som du kanskje har lest i kommentaren på posten før denne,så pleier vi å ta med oss kaninene når vi reiser til Selje,det går så bra så ;-} Det er ikke så lett å få dyrepass til så mange dyr....Det vet jeg.