lørdag 14. juli 2007

1 års dag

Bloggen min fyller 1 år i dag.

Hvem hadde trodd at jeg skulle blogge så lenge. Minnes så godt hvordan det var å starte opp. Syntes det var veldig skummelt og måtte lage hele 5 innlegg før jeg våget å åpne bloggen. De innleggene ser du nedenfor. De fleste bildene ble da hentet fra nettet, men jeg fant jo fort ut at jeg ønsket å bruke bilder jeg hadde tatt selv. Den første tiden var jeg helt bloggavhengig. Det var sommer og nydelig vær, men jeg hadde nesten ikke tid å sitte ute. Lykken var også enorm når jeg fikk kommentarer, er fortsatt veldig glad i det da. Synes det har vært en kjempeflott tid dette. Bloggen har vært en god hjelp og støtte i mitt arbeid med å takle depresjon og sorg. Den er for meg en klippe, som jeg er blitt ganske så avhengig av. Takk kjære Elisabet for at du fikk meg til å blogge, hadde aldri startet uten din hjelp og inspirasjon, stor klem til deg : ) Ellis hjalp meg også mye med tekniske kunnskaper, takk også til deg.
Under har jeg kopiert de første innleggene jeg laget. Artig å se dem igjen.

Skrevet fredag 14 juli 2006
Min første blogg.


Spennende, men også litt skummelt. Føler jeg kaster meg ut i en helt ny verden. Hva skal jeg skrive, hvordan skal bloggen se ut og hvordan i all verden lager man en blogg? Mange spørsmål nå i starten. Her må det prøves og feiles.

Har mange meninger og saker jeg brenner for, men i en hverdag som til tider er ganske mørk, trenger jeg ett fristed. Ett sted jeg kan gjemme meg litt bort, hvor alt som er vanskelig legges til side for en kort stund. Så bloggen vil bli mitt fristed. Ett sted bare fylt av positiv energi. Kanskje kan det hjelpe meg på veien ut av mørkret. For jeg har en lang vei å gå, men jeg er i bevegelse.

Skal prøve meg fram en måneds tid, se om dette er noe for meg. Bloggen blir nok en lett blanding fylt av dyrbilder, hagerelaterte saker, reiser og annet som gir meg glede. Så jeg sier: Velkommen til mitt fristed.

Be happy!!!!!

Peon glede

En knopp blev det i år. En stor kraftig rød en.
Og jeg er en stolt peon eier.

Verdens vakreste sjøreise

Hurtigruten, den vakreste reisen du kan ta langs Norges kyst. Ta en titt på siden og la deg forføre.
Hurtigruten blir på engelsk oversatt til "the fast window", som selvfølgelig er en helt feil oversettelse.

Skrevet lørdag 15 juli
En hage

Om alle mennesker hadde en hage å stelle med, ville verden endelig få leve i fred.
John Beverley Nichols

Måker

Jeg bare elsker måker. Ja det er helt sant. De fleste hater dem jo, men jeg synes de er pene og jeg elsker skrikene av dem. De er mine favorittfugler. Måkene minner meg om alle sommre hos mormor ved havet i nord. Gode og varme minner. Kanskje derfor jeg får en slik ro innvendig når jeg høre måkeskrik. En hyllest til alle måker: jeg elsker dere.


Må også få takke alle som besøker bloggen min og som skriver kommentarer til meg. Det er en flott sosial verden dette som jeg virkelig har glede av. En liten utlodding må vel til siden bloggen fyller 1 år. Tenkte å trekke ut en av dere som skriver kommentar idag og sende den en liten hilsen i posten. Fristen for å være med på utlodding går ut kl 00 inatt.
Klem til dere alle fra Julie : )

Update: Så er kl oo og fristen for å være med i trekningen om en liten hilsen har gått ut. Hele 25 stykker har skrevet varme og koselige hilsener idag. Takk til dere alle. Dere er så snille så. Trekker en av dere ut iløpet av de første dagene. Ha en fin natt alle sammen. Klem : )

45 kommentarer:

Ida sa...

Gratulerer med ett års dagen! :)

Kjekt å mimre og du har mange flotte innlegg å bla gjennom. En nydelig blogg med mange trofaste gjester.

Jeg er så enig med deg.
Bloggingen gir meg positiv energi også.
Det er fint å kunne fokusere på det gode i livet og du har knipset så mange fine bilder selv! Det er mye glede og mye vakkert i dem!

Det finnes mange blogger og for all slags temaer. Men, jeg velger å fokusere på det positive.
Gleder meg til å besøke din og andres blogger og å få besøk på min egen blogg. Alle kommentarene varmer.

Jeg kommer snart igjen. :)

Og du: i morgen skal jeg legge inn ett innlegg om måker. En venninne som gledet meg med måker i dag! :)
Ja, nå kan du lure...... ;)

Jill sa...

Så flott, ett helt år med bloggen, det er utrolig bra! Gratulerer så masse med dagen til bloggen og deg!

:-D

karin a sa...

Grattis till ettårsjubiléet! Tänk vad fort ett år går men samtidigt hinner ju mycket hända under den tiden. Bloggvärlden är verkligen en "fristad" och en samling med underbara människor. Jag blev så glad av att läsa dina första inlägg när du nämner trädgård för precis så känner jag att det är. Vi hörs och kram till dig!

qi sa...

Grattis på ettårsdagen kära Julie! Bloggen din är superfin, med fina bilder och texter. Fortsätt med den för den sprider glädje och kloka ord!

Kram frå qi

Magalös sa...

Grattis på ettårsdagen! Tycker som du att egna bilder är roligare att visa/titta på än de som är hämtade på nätet. *kram*

Koselig koselig sa...

Gratulerer med 1. års jubileet ditt og hurra hurra hurra - vi gleder oss til mange flere år med koselig blogging fra deg og dine opplevelser i livet og hverdagen.

Jeg også synes verden er blitt et litt bedre sted etter at jeg begynte å blogge selv, det er mye positivitet som blir tilført og jeg gleder meg over hver eneste kommentar jeg også får hos meg :)

Ha en fin dag og god helg!!!

Klem fra Mette

Hulda sa...

Gratulerer så mye med bloggdagen! :) ;) artig at du begynte å blogge, husker du skrev på bloggen min lenge før du begynte selv. :) Alltid koselig å komme inn til deg.

Fantastiske bilder av blomstene i regnet.

Er akkurat kommet fra ferieturen, og har fått lagt inn et innlegg på bloggen min. Har jo nesten hatt abstinenser. hehe

FRUV sa...

gratulere så masse med dagen :)

moderncountry sa...

Hei vennen!! Gratulerer så mye med 1 års dagen til en helt fantastisk blogg!!! Og det mener jeg oppriktig. Jeg har hatt så utrolig mye glede av den og har det fremdeles. Alltid mange flotte bilder, dype tanker og hverdagslige opplevelser som gir meg en hel masse. Er også godt å høre at din hverdagen har blitt mer positiv og fargerik og at du blir inspirert :) Ikke noe er bedre enn det og det var også en grunn til at jeg startet min egen lille blogg.Det å kunne dele alle disse fantastiske tingene med andre mennesker. Som du sier er det utrolig sosialt og det gir oss masse. Hva skulle man gjordt uten denne verdenen tenker jeg mange ganger...Artig å se tilbake til det første innlegget og spesiellt hva du skriver. Ser også at postene har blitt "lysere" og gir fra seg enda mer enrgi, så bare gå videre med akkurat det du gjør Julie, det gjør meg glad!! Sender deg tusen varme klemmer her i fra Østlandet ;)

karu sa...

hipp hipp hurra for blogen din. er det ikke rart hvor tiden flyr. å når jeg titter på bloggen din så er det nestensom å gå gjennom flere år. fra å være den lille julie til og bli den julie som alle er blitt glad i, og som mann gleder seg til å gå inn på bloggen og kose seg med. du har også vært min store insirasjon på mine triste dager. du er en lærer som hjelper mange av oss og får meg og kansje fler til å se nye sider av det som er rundt oss. som jeg har sakt mange ganger du får barnet fram i meg. så takk julie. gleder meg til et nytt år med deg vennen. å igjen gratulere så mye med dagen.

ella sa...

Gratulerer med 1 årsdagen.
Tiden har gått fort avsted.
Du er så flink å fotografere og viser skjønne innlegg.
Måser er jeg også facinert av nydelige fugler.
Har en smykke av måsen på.
Lykke til videre.
Nydelig regndråpebilder.
God helg.
Klem fra meg

helen sa...

Gratulerer med ett år som blogger, jeg synes også det var litt skummelt i starten, etterhvert fant jeg liksom ut hva jeg syntes var greit å skrive og ikke, og hvilke bilder man synes er greit å vise må jo hver enkelt kjenne på selv. Det er alltid nydelige bilder i bloggen din, lykke til videre.

Linn sa...

Grattis till dig och bloggen på 1-årsdagen!
Hoppas du har en fin sommar! Kram, Linn

chatrine sa...

Gratulerer med 1års dagen! Koselig å lese i bloggen din, masse fine innlegg:) Ønsker deg en fin helg! Hilsen "ny-blogger" Chatrine

HildeS. sa...

Gratulera med 1 års dagen til bloggen din:o)

Det er alltid like kjekt å besøke deg og dei flotte bildene dine av dyr, natur og alt anna som du viser oss.
Eit år går jammen meg fort, og eg huskar mine første famlande skritt inn i bloggverda for litt over eit år sidan.
Blogginga gir mykje glede, og eg er blitt kjend med mange kjekke mennesker her inne i "Blogglandia".
Du må ha ein finfin dag, Julie:
Klem:o)

Hannele sa...

Grattis på ettårsdagen,
kram.

solstad sa...

Gratulerer med ett års blogging !...et år går utrolig fort da :)
Blogging er en veldig sosial verden....den gir masse gleder og positivitet!
Ha en fin lørdags kveld, heidi. Klem.

Bloggblad sa...

Grattis! Jag började för 2 år sen, en sommar när jag blev tvungen att vara hemma och inte kunde komma härifrån och hade jättetråkigt. Jag var som du - nyförälskad till en början - levde vid datorn.

Liksom för dig, har bloggandet gett mig väldigt mycket; nya vänner och insikt i andras leverne som jag aldrig haft förut.

Jag följer tv-serien om hurtigruten - och vill så gärna åka. Men det är dyrt, har jag hört. Översättningen var KUL!!!!

Gunnel sa...

GRATTIS!!

Vilken tur att du har fortsatt att blogga. Så mycket fint som du visar på din sida.

Solstad sa...

ps! min mann var på smerteklinikken på molde sykehus.....tror det var en psykiater som utførte hypnosen.

Lina sa...

Grattis på ettårsdagen!!! Jag gillar din blogg jättemycket, men det vet du nog :) Minst ett besök varje dag och ofta blir det fler än så. Tack för alla vackra bilder du delar med dig och fina texter och kommentarer. En stor KRAM till dig!

Lynetmor sa...

Gratulerer med 1 år med bloggen din :-)
Den er kjempe fin og jeg må alltid innom. Du tar så mange fine bilder.
Ønsker deg en fortsatt fin helg :-)

Hobbyhuset-Merete sa...

Gratulerer med 1-årsdag for bloggen!!! Då starta me ganske nøyaktig på same tid..eg starta å blogge 23.juli i fjor, men først på sprayblogg..
Bra at du bruker egne bilder i bloggen, for dei er så utruleg flotte og du er ein god fotograf :o) Nyt resten av helga!

Lilla B sa...

Stort och hjärtligt GRATTIS på 1-årsdagen!

anniche sa...

Hei vennen

Jeg måtte bare innom eg før jeg hopper i seng :)
Håper du har det fint ...Takk for uendelig mange herlige sms!!

Vi koser oss såååå masse , det er bare så herlig med ferie.

Må gratulere deg så mye med med 1 års dagen! Du er en klippe for oss også med alle de nydelige bildene og fine ordene .

Ha en god natt min venn.

Klem og takk til deg

Amelie78 sa...

Gratulerer!! Jeg hører med blant de nye, men jeg er en trofast leser :) Liker bildene dine, det enkle, det fine og jordnære. Liker bloggkulturen jeg finner i og rundt bloggen din: Lite nytteløs diskusjon, men koselige hilsener og god "kommentator-kultur" :) Forskjell på det i bloggverdenen.

Stå på! Lev - nyt - ånd - vær til! Og fortsett og skriv! Verden trenger slike som deg, Julie!

Gonatt fra Amélie

Sarah sa...

Hej
Tillykke med bloggens fødselsdag.
Jeg elsker din blog og har gjort det fra starten. Jeg bliver altid i godt humør af de mange fine og sjove billeder.
Så jeg håber du bliver ved med bloggen i lang tid fremover.
God sommer..
Sarah

Christina sa...

Gratulerar på 1-årsdagen!

Karna sa...

Gratulerer med 1 års dagen Julie, husker godt når du begynte jeg!! Har en kjempe koselig blogg, så det er bare å fortsette!!!

Anemone sa...

Gratulerer så mye til deg, og hva du har "fått til" i løpet av dette året.
Verden og livet går fremover til tross for mange hindringer på veien, og som en ser i denne blogg-tilværelsen er det mange fine omtenksomme medmannesker ut i verden. Det føles kanske ikke slik i den normale grå hverdag, men opplever her at vi "kvinnfolk" tar litt vare på hverandre med positive kommentarer. DET varmer og gir en energi og styrke :-)
Ser du har blogget mye fine opplevelser, bryllupsfeiringa vel overstått, og husmalinga ferdig (lekkert!!)
Savnet deg og blogginga mye de siste 14 dager. Har hatt det fint, men godt å komme hjem igjen også. ønsker meg nå bare litt finvær, masse skittene klær. KUN bikini som er ren i kofferten :-((((
Ogaå endel hagearbeid som skulle vært gjort ser det ut for, men det får vente til det blir tørrvær.
Snakkes. Stor klem fra meg.

Catta sa...

Gratulerer med et-års dagen som var! Håper det blir mange år til med blogging!

Interiørhuset sa...

Gratulerer med ett årsdagen! Masse flotte bilder her i dag=)Må få si at jeg håper det blir flere år med denne bloggen,for den er så flott,og jeg liker meg her=)

mossfolk sa...

Oj, ett lite försenat Grattis på ettårsdagen!!!
Tur att du fortsatte efter den där månadens prövotid :)

StyggaLillaLoppan sa...

jaaaa jag minns att jag kommenterade att din katt liknade minm katt, var det hos Elisabet?
Och då hade du ingen blogg?

Grattis på årsdagen ! kramar i mängder

jill sa...

Grattis. Själv hittade jag den i höstas och har sen dess återvänt för dina tänkvärda inlägg med alla underbara bilder upptill. Fortsätt!

Villa Utsikten sa...

Gratulere med jubileumet!:)

Guldkant På Livet sa...

Va roligt, ett helt år, grattis!! Men du har en fantastiskt mysig blogg med många vackra bilder, vi hoppas på många flera år... Och Hurtigruten ja, en drömresa vore det för mej... Mari.

londongirl sa...

Ett stort varmt GRATTIS till din blogg! Jag är så glad att jag hittade hit och till dig! Dina bilder och ord gör så gott i mig! Tack kära du för att du finns! Och tack för ditt mail!
Mail på väg till dig.
Kraaam!

Nina sa...

Gratulerer så mye med et år!! det er så koselig å ha deg som medblogger:)Det er alltid så koselig å komme innom bloggen din. klem

JULIE K sa...

TIL ALLE: TUSEN TAKK FOR ALLE KOSELIGE KOMMENTARER. BLIR HELR RØRT AV ALLE DE FINE ORDENE DERE SIER OM BLOGGEN. TAKK SÅ MYE FOR AT DERE BESØKER MEG HER. STOR KLEM : )

Hannele sa...

Måsar får gärna skrika, men inte äta upp min picknick.

JULIE K sa...

hannele: he he nei det er ju inte snællt ; )

darkangel och mumma sa...

Grattis!
Mumma och jag är här varje dag och tittar. Du har en härlig blogg!

Kramar från oss

JULIE K sa...

darkangel och mumma: så trevligt at ni tycker det : )

purple sa...

Grattis!