mandag 6. august 2007

Bilder på rømmen

Bildene mine er borte. Jeg skulle rydde/stæda på datan igår og jeg har nok vært for nøye for plutselig er alle bildene som lå i mitt fotobibliotek borte. Ca 800 stk som jeg ikke har kopiert ( ja man lærer). De er nok på datan, men jeg må ha hjelp til å få dem fram, noe jeg håper å få ikveld. Ja sånn kan det gå. Alle skjønner vel at Julie K ikke er noen dataekspert : )

24 kommentarer:

RedRobin sa...

Huffda! Håper du finner dem igjen snart... Sånt er så ergerlig - og man får litt sånn akutt panikkfølelse idet man oppdager hva som har skjedd... *grøss*

Lykke til! Ha en fin ettermiddag og kveld!!

Hannele sa...

Usch så hemskt, hoppas det ordnar sej, min son har lyckts hjälpa mej ett par gånger, nu har jag extra minne utanför datorn som backup för mina bilder.

karu sa...

uff da. der kom jeg på noe jeg må gjøre. dere vil helt sikkert finne de igjen. en gang jeg jobbet i butikk hadde jeg ansvar for alle pengene. jeg var veldig nøye med at alt skulle gå riktig for seg. men en dag klarte jeg å slette alt. det var omsetning for en hel uke. hjelp....
det gikk bra. men jeg kommer nok aldri til å bli noe data menneske. lykke til og pust rolig. gå en tur med kira kansje?

StyggaLillaLoppan sa...

jag ska också skaffa ett externt minne som Hannele endast för bilder...hoppas dem kommer till rätta....kram

Villa Utsikten sa...

Off så trasig når slikt skjer. Er som deg ingen kløpper på data så trenger ofte hjelp for å finne ting jeg mister. Får håp dere finner dem i kveld da.
Og må jeg få lov å si for et nydelig bilde du har tatt av den rosen som ikke er helt sprunget ut! (over linken til annas butikk)Du skal ikke begynne å selge kort med bildene dine da?:)

Hobbyhuset-Merete sa...

Åhh, så synd med alle bildene dine.. eg har gjort nesten det samme, dataen kræsja og harddisken måtte slettast..alle bildene var borte uten at eg hadde teke kopi. Det var surt!!men slikt lærer ein iallefall av ;o) Håpar dine bilder dukkar opp igjen :o) Nydeleg bilde av rosa di, forresten! Ha ein fin mandag

Lilla B sa...

Åh fy fasen! Vilken mardröm!
Hoppas verkligen att de går att återskapa utan att du dessutom blir bankrutt!

Gunnel sa...

Jag förstår att du är lite nervös...men jag tror nog dom finns där inne i aparaten. Du får skaffa dig ett extra minne och föra över bilderna i.
Håller verkligen tummarna för att du hittar på dom.

Rosen är ljuvlig

Anemone sa...

Huff noe så irriterende!!!
Håper for all del du finner dem fordi bilder er skikkelige. trivelige minner.
Nyt sola !!!!!

Solstad sa...

Kjedelig ! ..men jeg tenker det ordner seg. Jeg er laaangtifra noen dataekspert selv, men jeg har en mann som er veldig flink, han har "reddet" meg flere ganger... tji hi..

Kanskje jeg burde kjappe meg og sende bidraget mitt til julemessen...siden du skal reise bort snart ???
Klem fra meg :)

siripirisiri sa...

Kjedelig med bildene dine da.. Håper du finner dem igjen:)
Jeg reiser til Oslo mot helgen, men vi skal ha leiligheten her fram til ca 20.oktober, så hvis dere vil ha noe tilloppis så er det fullt mulig å hente fram til det:)
(K er ikke ferdig på skolen før 19.oktober sjø..)

Klem Siri:)

EVA AGNES sa...

Det är ganska lätt att få tillbaka bilderna. Gör så här:
1. klicka på Program
2. klicka på Tillbehör
3. klicka på Systemverktyg
4. klicka på Återställ
Ange gårdagens datum så får du tillbaka rubbet.
Tack för att du gillar min mormorshistoria.
Kramar Eva Agnes

helen sa...

Hei, takk for hilsen i bloggen, ja alle dyrene er mine (tilsammen er det en ponni,tre kaniner, tre katter og 2 hunder- herlige venner å ha rundt seg i hverdagen).
Håper virkelig du får frem igjen bildene dine.
Jeg lagrer noen bilder på flickr.com. Betaler ca 125,-kr i året og kan da lagre så mange man vil, og velge hvilke som skal synes for andre og ikke.Har liksom en sikkerhetskopi av bildene mine der.

Sofie sa...

Nej, fy vad trist :\ Dessa datorer kan verkligen tjorva och krångla... Kram /Sofie

Catta sa...

Heisann!
Huff... den følelsen kjenner jeg til! Backup er tingen! Håper du "finner" dem igjen!
fint blomsterbilde, da
ha en fin kveld

Ida sa...

Håper at de dukker opp igjen. Fort.
Det er i slike tilfeller jeg roper på mannen i huset... Hehe. ;)
Ingen dataekspert jeg heller....
Så da er vi to - minst. :)

Andrea sa...

Så trist med bildene dine, du finner dem nok helt sikkert igjen! Så gøy at du har akkurat samme tallerken, vet du hva det servise heter? Hadde vært gøy å se bilde av hele servise. Ha en fortsatt fin kveld. Stor klem

Timotei sa...

Huff da, det der er jo den store skrekken, at alt bare skal forsvinne. Men du finner dem nok igjen. De er der jo et eller annet sted. Krysser fingrene for deg! Du tar jo så mange fine bilder så det ville være forferdelig om de forsvant.
Ha en riktig fin dag!

Guldkant På Livet sa...

Å NEJ!!! Vilket öde!! Man blir så arg, frustrerad och förtvivlad när ngt sådant händer!! Men en en helt otroligt vacker bild på rosen hade du!! Lycka till ! Mari.

Interiørhuset sa...

så utrolig irriterende! Jeg var jo også så uheldig for ikke lang tid tilbake,og mistet alt jeg hadde på dataen,håper noen kan hjelpe deg slik at du får dem tilbake! Nydelig bildet i dagens post var!

Huset i Hagen sa...

Men en fotograekspert det er du! ;o) Så irriterende å miste bildene dine da! Håper de dukker opp igjen. Nyyydelig rosebilde! :o)

Frida sa...

Nej, nej, nej! Jag förstår verkligen hur hemskt det känns. Gjorde samma misstag i höstas men de bilderna gick att rädda/fixa tillbaka - så jag håller tummarna även för dig!

JULIE K sa...

Til alle: tusen takk for herlige kommentarer. Godt at alle holder tummene for meg. Heldigvis fant min svoger (som er data ekspert) bildene igår og fikk brent dem over på en dvd. Så nå må jeg prøve å få dem inn igjen på datan. Her var alle sommerbildene så jeg er veldig glad for at de ikke var helt borte : = )

Lena sa...

Nyyyyyyydelig rose, kan nesten kjenne duften komme ut gjennom skjermen:-)