lørdag 1. september 2007

En liten oppdatering

Til alle kjære venner i bloggverdenen: takk så utrolig mye for alle varme hilsener fra dere. Jeg håper dere forstår hvor mye dette betyr for meg. Jeg leste dem før jeg dro og hadde dem med meg i tankene da jeg dro hit. Det hjalp mye. Det er godt å oppleve at det finnes så mye støtte og omsorg der ute. Man får en stor tro på verdenen igjen : )
Nå er jeg altså igang med min behandlingen. Dette blir tøffe måneder, men det må nok til. Som dere ser på bildene er det veldig vakkert her. Estetiske bygg, hager, skog, park og kunst gjør at man finner en ro og stillhet som man faktisk behøver. Jeg er utrolig takknemlig for at jeg får være her, det er virkelig et rekreasjonssted.
Har også funnet to nett tilganger som kan brukes. Disse deles med alle på bygget så jeg blir nok ikke hver dag på nettet, men nå har jeg muligheten og det er godt. Blir nok å titte inn her i helgene iallefall. Knipser bilder som bare det, så de vil jeg jo gjerne dele med dere. Håper dere alle har det fint. Stor klem fra meg : )

61 kommentarer:

Gunnel sa...

Vilken fin miljö att få vistas i. Låter som om du är nöjd att få vara där och jag hoppas så att du får den hjälp du behöver.

kram

Kreoline sa...

Det ser ut til å være nydelig der, håper du vil trives og får nytte av oppholdet. Takker deg for den fine mailen du sendte for en stund siden, alle dine ord var så beskrivende, det gav meg trøst og mot.
Ønsker deg en fin helg, trasig å ikke ha tilgang til nettet når en vil, har det på samme måte for tiden. Akkurat nå sitter jeg og surfer på naboen sitt nett, ikke akkurat helt tilfredstillende, det går litt treigt.
Tenker på deg og sender deg mange klemmer fra meg.

elin1976 sa...

Tenker på deg hver eneste dag. Det høres ut som et flott sted du har kommet til. Nyt det selv om det blir som du sier hardt eller tøfft. Det er nok værd det til syvende og sist. For oss bloggere som kjenner deg blir det jo bare en bonus hvis du blir bedre for vi er jo glad i deg som du er. Depresjoner eller ikke. Husk det.
Du duger!
Klem fra Elin:O)

posidriv sa...

Vil berre ynskje deg lukke til med behandlinga.

Stor klem frå meg. :)

Olstad sa...

Hei

Så flotte omgivelser. Jeg håper det går fint for deg både på behandlignen og tiden som kommer.

Ønsker deg alt godt jeg måtte klare og oversende via internetten.

Tenker på deg og håper vi hører mer fra deg fremover.

Klem

Lilly sa...

Åh, så vakkert;) Nyt omgivelsene, og finn styrke i at det er mange som tenker på deg...
Ønsker deg så inderlig at du kommer styrket ut av oppholdet, og det tror jeg;) Det er nok en mening at du er der NÅ! Til tross for tøffe tak, så blir det nok godt også, ved reisens slutt kan du se tilbake og smile...
Ha en fin fin søndag H:))

londongirl sa...

Så otroligt skönt det var att få höra lite ifrån dig! Tack för det!
Det ser ut att vara en rogivande miljö och vacker sådan också som du är i. Hoppas nu att du kan få all den hjälp du behöver! Kram

Marie sa...

Kjekt å høyra frå deg. Kjekt at omgjevnadane er så fine, men eg veit godt at det skal meir til for å få depresjonen til å sleppa taket. Du kan få hjelp til å endra tankemønster som sakte men sikkert kan gjera tilveret lysare. Så vil det kanskje gå tre skritt fram og to tilbake. Gløym ikkje at det likevel går fram. Ein av dei tinga eg brenn mest for i livet er at menneske med psykiske lidingar skal få den hjelp dei treng, når dei treng det. Som fjortenåring fekk eg hjelp, noko som gjorde at livet mitt tok ein ny retning. Arbeidet med å meistra angsten var det berre eg sjølv som kunne ta, men eg fekk tru på at eg kunne og skulle klare det. Eg er blitt glad i deg. Lukke til!

Anemone sa...

Du vet jeg er her vennen. Bare noen tastetrykk unna. Vil at du skal vite det.
Savnet her, det er du. MEN det er egoistisk av oss og tenke slik...

Faktisk f�ler jeg meg meget menalt n�r deg om dagen. Dette g�r BRA !!

Anne.

lotta sa...

Vad fint det är - jag förstår att du tycker om det - en lung och harmonisk miljö. Ha det så bra och sköt om dig =)

Anniche sa...

Hei vennen :) Der var du jo:=)
Dette er så fint , at du er der - og at du får det du trenger!!!
Så ut som et virkleig nydelig sted -Men skjønner at det må være utrolig tøft!

Tenker masse på deg og lykke til videre!!Sender deg en sms i morgen jeg venn , natti natt! Klem

Emmeline sa...

Hei igjen, så godt å se at du har kommet på et nydelig sted der du både kan få være innom nett og nyte skjønne omgivelser.
Håper det blir en god prosess den du skal igjennom i månedene fremover. Kanskje du har tid til å legge igjen noen spor på bloggen din også, du skal vite vi tenker på deg og håper dette skal bli bra for deg. Lykke til, vi blogges igjen snart!

Haydee sa...

Hej!
Jag var här hos dig tidigare idag och undrade hur du hade det. Så det är skönt att få läsa och se bildbevis på att du har det ganska bra där.

Hoppas att du får den hjälp där som du behöver för att må bra, för det har du förtjänat. Lycka till! Vi tänker på dig!

Evas blogg sa...

Jag har tänkt på dig. Så fint att höra att du har det bra och vistas i en fin miljö, det betyder mycket för att må bättre. Varm tanke till dig!

lillemy30 sa...

Hei! Der var du igjen ja! Har vært innom her dag for å se om du hadde vært her! Ble glad da det var komt en oppdatering! Og at alt stå bra til med deg! Ser veldig fint ut der du er! Håper du får den hjelp du trenger til å komme deg på beina igjen! Lykke til videre i oppholdet ! Jeg stikker innom igjen før du aner det! klem fra meg:)

Lena sa...

Så godt å høre fra deg, har tenkt på deg. Det er bra omgivelsene ligger til grunn for ro og stillhet, virkelig flott plass ser det ut til. Lykke til videre.. Klem

darkangel och mumma sa...

Åh, vad skönt att få en uppdatering!
Jag har tänkt så mycket på dig!
Vi har pratat mycket om Norge idag. Och då tänkte jag på dig. Undrade hur du har det.
Hoppas att du kommer att skriva mer om vad som händer.

Och jag hoppas att du får en bra tid där du är. Även om det blir tufft.
Det ser så vackert ut.
Hoppas att du får hjälp på alla sätt och vis.

Massor av kramar från mig!

mossfolk sa...

Skönt att höra från dig!
Varendaste dag har jag varit inne och kikat :)
Det ser ut som ett fint ställe. Vackert och rofyllt, härlig miljö.
(Fast när jag ser så där stora välklippta gräsmattor får jag sådan lust att springa och göra volter... synd bara att jag troligtvis skulle slå ihjäl mig om jag försökte ;)
Hoppas att du får ut något av vistelsen!
Kramar.

9na sa...

Fint at du er i gang! Lykke til med behandlingen!!

happymajsan sa...

Läste på din blogg att du behöver hjälp för din depression. Hoppas verkligen du får den hjälpen där du är nu, ser ut som att bara omgivningarna ger ro för själen. Tror att alla vi ute i datarymden håller tummarna för dig.
Lycka till och mång kryapådig-kramar!

Sofie sa...

Vad vackert det är där. Hoppas att allting går fint och att allt kommer gå bra :) Många varma kramar till dig!

Sylvia sa...

Så fint det er der, da! Kan godt forstå at du får slappet av der, og la tankene gå i andre baner.
Koselig å se på de fine bildene du tar derfra.
Da sees vi! Klem

Helena/Bildbloggerian sa...

Jag vill också lämna en hälsning till dig och hoppas att din tid där blir en lisa för själen!

Virre sa...

Godt å høre at du er igang i fine omgivelser :) Lykke til videre også :)

Hjerterommet sa...

Dette går så bra.. Det kommer heilt sikkert til å bli noen tøffe måneder.. Med både opp og ned turer... Men jeg er heilt sikker på at dette kommer du styrket ut av..
Jeg kommer på "besøk" til deg en annen dag også;))

Camillas nya hem sa...

Jag blev jätteglad när jag kikade in här och såg en uppdatering. :)Det ser otroligt vackert ut... Avslappnande och lugnt, något vi alla behöver. En stor kram till dig!

Solstad sa...

Å ..Så kjekt at du har litt nett tilgang. Jeg tenker masse på deg og håper du har det bra og vil trives selv om det blir tøft!
Stedet ser utrolig flott ut!
Vi "snakkes".
Stooor klem.

Annettenett sa...

Veldig fint sted ja og så bra at du kommer deg på nett innimellom:-)

Elin Maria sa...

Du kommer deg sikkert igjennom det på en god måte. Og når man står på andre siden av utfordringen, og ser hva det har bygd på innsiden, ville man ikke vært foruten det.

En god svensk kram fra Uppsala!

Matildas fikarum sa...

Jag tittar också in varje dag och hoppas att du har skrivit något. Det ser verkligen lugnt och trivsamt ut där du är nu. Många kramar och lycka till från mig.

Catta sa...

Så koselig med oppdatering! Har stukket innom bloggen din flere ganger i håp om oppdatering!
så vakkert ut der!
Lykke til! :)

helen sa...

Så bra at du har kommet i gang med behandlingen på dette stedet og det er så bra at du er positiv til å jobbe med dette. Veldig koselig å se et inlegg på bloggen din igjen. Tenker på deg og ønsker deg lykke til videre.

minerva.jor sa...

Lykke til med behandlingen!
Ta den tid du trenger og kom styrket tilbake! Vi venter på deg:)

Moni sa...

Vad roligt att få ett litet livsstecken från dig! Det ser ut att vara ett väldigt vackert ställe, hoppas att du kommer att få det bra!
Kramar Moni

Hobbyhuset-Merete sa...

Så flott plass behandlingsheimen ligg på!! riktig idyllisk :o) Nå må du bruka tida godt og lada batteria..håpar personalet der er i stand til å hjelpe deg, noko dei heilt sikkert er! kjekt om du kikkar innom med oppdatering i blant slik at vi får høyre korleis det går med deg! Ta vare på deg sjølv og lykke til med behandling!!

Andrea sa...

åå, det ser kjmepe fint ut der. Der kan du kose seg mye vettu, ser så trivelig ut der. Håper det går bra med deg, savner deg vettu. Så håper dem er snille med deg der og tar godt vare på deg. Så koselig at du kan fortsette med blogging der noen ganger sånn at vi får følge med litt. Tenker på deg! Stoor klem

GundaM sa...

Ble så glad da jeg så du hadde besøkt bloggen min ;-) Håper du har det bra og tiden flyr ! Og som jeg sa til Rasmus katt`n min idag; -Snart blir det sommer igjen sjø ! klm

Kattfot sa...

Åh jag hoppas verkligen du får det bra. Du har så mycket styrka inom dig, hoppas terapin ger dig det du behöver för att ta dig igenom det svåra. KRAM

Lilla B sa...

Så fin miljö! Hoppas at behandlingsmetoderna är lika bra. Krya på dig!

Elisabet sa...

Här kommer en varm kram från mig!
Inte en susning har jag om psykiatrisk behandling, men jag hoppas verkligen att det gör dig gott!

Timotei sa...

Så bra at du kan fortsette med bloggingen! Ser veldig fint ut der du er. Flotte bilder du har tatt.
Lykke til videre!

Linas Fina Blogg sa...

Jag önskar dig all lycka till med behandlingen och hoppas att du mår bättre. En STOR KRAM till dig!

RedRobin sa...

Hei på deg! Ville bare sende deg en liten hilsen og ønske deg lykke til med behandlingen, og alt godt i de kommende utfordringene!! :o)
Det ser nå ut til at du har kommet til et vakkert sted, og bare det å kunne fryde seg over omgivelsene gir styrke til sjel og sinn.

Mange gode tanker til deg!

Tina sa...

En hälsning och kram från mig! Det ser ut som ett fint ställe det där!

Norah sa...

Heisan kjære deg..
Så koselig at du tok deg tid til å hilse innom hos meg...Det var koselig :-)
Jeg elsker høsten. Kanskje fordi jeg kom til verden en høstdag i oktober? Men å se naturen endre form og farge, dyrene som begynner å kamuflere seg på nytt, for ikke å glemme det salige lyset.. Helt enormt! Nesten umulig å feste til film syns jeg...
Så godt å høre at du har kommet til et bra sted. Jeg håper så inderlig at dette vil gjøre deg bedre, men ha det ikke så travelt kjære deg. Det å stable ting på fote igjen tar tid. Masse tid, og mange returer. Men, går det nedover en dag, så tenk på alle oss jenter her ute, som støtter deg... God klem og lykke til !

Smeden Bengt sa...

Vad härligt att du är tillbaka. Du är sådan som får så många kommentarer så man vet inte b
vad man ska finne ut att säga för att synas att man hälsar på dig bland alla!
Men det är väl bara bevis på att du är uppskattad och har en bra blogg.Kram!

moderncountry sa...

Hei Julie!
Så du har tatt deg en liten tur innom, så koselig :) Ja, sender over en varm klem og da, det ville jeg gi deg. Har du det bra? Går det som du hadde håpet? Det ser jo veldig idyllisk ut der og kan tenke meg at du finner roen. Ja, det ville vel hvem som helst ha gjort, med natur og stillhet så nært innpå seg. Du våkner vel kanskje opp til fuglesang :) Ja, jeg prøver å fokusere på det positive, selvom jeg nok vet at hverdagen kanskje er mindre fargerik. Ja, jeg har tenkt på deg mye, hvordan du føler deg, om du har noen som kan gi deg en skulder eller som skjønner det når du vil være i fred. Bli friskere jenta mi, jeg skal huske på deg i min hverdag. Varm klem fra ei som bryr seg, Aina...(",)

Ida sa...

Kjekt å høre fra deg og for besøk fra deg på min blogg. :)
Ta vare på deg selv.
Godt å vite at du er trygt fremme.
Tenker på deg!
Klem fra Ida.

Mikkeline sa...

Så koselig det var å høre fra deg. Håper det går bra med deg!

Hannele sa...

Det ser vackert ut, viktigt att du trivs.

Pethra sa...

Vilken härligt miljö, det är Du verkligen värt. Hoppas Du får en bra behandling som hjälper Dig. Sköt om Dig. Kram, Pethra

EVA AGNES sa...

Hej Heidi- Julie!
Vad glad jag blev av att du tittat in på min blogg. Skönt att höra ifrån dig. Så vackert du bor dessutom, nu när du ska vara där i två månader.
Koppla nu av och ha det skönt.
Tänker på dig.
Storkramar från Eva Agnes

qi sa...

Tänker på dig och hoppas du kommer stärkt ut behandlingen!

Kram från qi

Det Mörka Hotet sa...

Oavsett var du befinner dig - eller med vem - så hoppas jag du tar ett steg samt en dag i taget: kram och var rädd om dig!


DMH/Samuel

Hulda sa...

Ser ut som et fint sted du er på, fine hus og fin natur. :) lykke til!

Malinken sa...

Kjære Julie,
Det ser ut som et vakkert sted du har kommet til. Ønsker deg all mulig lykke til med behandlingen og utfordingene som kommer. Skal tenke på deg, og sende deg gode tanker.
Varm klem fra meg:-)

Torill sa...

Ønsker deg all verdens lykke med behandlingen. Håper du får anledning til å fortsette med bloggingen din:) Klem fra meg:)

Mia sa...

Otroligt vackert, hoppas du får den hjälp du behöver! kram

LindaLotta sa...

Skickar en kram till dig.
Det ser väldigt vackert ut där du befinner dig och jag förstår att det betyder mycket.
Var rädd om Dig.
Kram

Koselig koselig sa...

Det ser veldig fint ut der du er! Håper du har det bra! Take care, klem!

Caroline sa...

Lycka till nu Heidi! Jag håller tummarna för dig*