onsdag 16. januar 2008

Vanskelig/svår tid


Det er lite jeg er på bloggen for tiden. Har ikke hatt det så lett i det siste. Min mann og jeg skal separeres og vi må derfor selge huset og jeg må finne meg et nytt sted å bo. Må leie i første omgang. Ikke så lett å finne plass å bo når man har en liten dyrehage, men har funnet en leilighet ute på landet, ca 50 min fra T.heim. Her tar jeg med meg hund Kira og tre av kattene. En av kattene har venninna mi overtatt og kaninene bor nå i en stall hos ei venninne. Det er slitsomme dager, mye praktisk som skal ordnes og det følelsesmessige med hele denne prosessen. Er derfor veldig trøtt og sliten, og alt av krefter går med til å pakke og flytte, derfor er jeg ikke så mye inne på sidene til dere bloggvenner. Håper å ta opp bloggingen etterhvert når ting har roet seg. Blir å legge inn noen bilder iblant. Er kjempeglad for alle dere som stadig titter innom og legger igjen hilsener. Det varmer veldig skal dere vite. Stor klem til dere alle : )

82 kommentarer:

Virre sa...

Vil bare gi deg en god og varm klem :) Håper du klarer å se lyset i enden av tunnelen! Klem fra Virre

Lilla B sa...

Kära bloggvän! Hoppas att det blir en bra lösning och att flytten går fint. Lycka till och ha det riktigt bra!

Karin A sa...

Jag hoppas allt löser sig till det bästa för din del. Tänker på dig och skickar en styrkekram...vi ses här snart hoppas jag1

Lena sa...

Tøff tid for deg nå ja, ikke hyggelig når slike triste ting skjer. Men håper allikevel at du kommer deg gjennom dette på best mulig måte, husk å ta vare på deg selv midt oppi alt det som nå er tungt:-) Klem fra Lena

Nina sa...

Nei, Julie, nå ble jeg lei meg på dine vegne. Skjønner godt at dette sliter på, både med det ene og det andre. Håper du klarer å tenke positivt, selv om det nå er så mørk som det kan få blitt.
Sender deg mange varme tanker og klemmer! klem

Lina sa...

En stor kram från mig, sköt om dig!

Lina sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
HeiGrim-Frupigalopp sa...

Ønsker deg alt godt i tiden som du har foran deg! Livet er som et malerskrin.......nå må du huske de lyse og lette fargene innimellom, så går dette bra skal du se! Ta godt vare på deg selv! Go og varm klem fra meg!

GAWO sa...

Det er en virkelig tøff tid du er i nå. Jeg håper at du har lyspunkt innimellom som holder deg oppe.
Ønsker deg alt godt. :-)

Tonje sa...

Neimen stakkars deg da...det kan ikke være lett å være deg nå for tiden...skjønner deg veldig godt,ta den tiden du trenger og ta vare på deg selv.Jeg venter alltid på deg så du blir aldri glemt.
Mange klemmer fra Tonje

Pernille sa...

Heisan:)
Jeg vil bare sende deg en skikkelig varm og god klem. Skjønner godt hvordan du har det. Men husk å sett av tid til deg selv midt i alt kaoset. Du trenger tid til deg selv, både fysisk og psykisk! Om du går ut, legger deg i en seng, finner på noe skøy, gråter en skvett, etc så har du lov til å være bare deg med dine behov!!!
Kjøp deg en uvanlig cd som bare du lytter til. Kanskje noe du normalt ikke ville ha hørt på! Uansett så ønsker jeg deg alt godt og stell godt med deg selv:)
Klem fra Pernille

Haydee sa...

Vad tråkigt att höra att du har det så jobbigt. Hoppas att denna blir den sista stora utmaningen och att du får börja njuta av livet snart i stället!
Sköt om dig!!

My little footprints sa...

Hei!
Det var godt å se noen ord i fra deg, jeg har nok hvert innom deg hver eneste dag. Håper at ting ordner seg for deg og at det vil gå bra med deg i denne tunge tiden!
En god helg ønskes til deg.
Klem fra Beth

Olstad sa...

God klem til deg i denne tunge tiden. Så fint du funnet ett sted å bo. Tenker på deg.

Kreoline sa...

Tenker på deg Heidi, ønsker deg alt godt i tiden som kommer. Klem fra Mona.

GundaM sa...

Nå er du på vei igjen, flott!
Det sliter, det koster og gjør vondt men må vel til...
(se kattebloggen min julie, Rasmus har beskjed til deg;)
Klem til deg, vakre Kira og kattene dine.

Ps. Så du måkene i bloggen til Ida tidligere i uka?
Vakkert!!!

Tone sa...

Kjære deg, dette var leit å høre.
Er vel ikke så mye glupt man kan si i en sånn situasjon, så jeg sender deg heller en stooooor klem. Håper det går bra med deg, og at du får løst alt det praktiske. Ta vare på deg selv, klem fra Tone/leah.

Ida sa...

Håper og tror at forandringene vil gjøre deg godt på sikt!
Sender deg mange styrkende tanker og varme klemmer i en vanskelig tid. Ta godt vare på deg selv! Klem.

Helena/Bildbloggerian sa...

Vad tråkigt att höra, men jag hoppas att det kan komma något gott ur det här ändå så småningom! Kram från Helena

Ninne sa...

Sender deg masse varme klemmer!

Berit sa...

Tøfe tider du har , men håper du kommer gjenom det styrket.
Kan bli godt å få roet seg ned på ny plass, starte med blanke ark.
Se opp og fram, ikke tilbake, da går alt så mye bedre.
Nå går vi jo mot den lyse tiden der naturen våkner, og du får oppleve det på en ny plass, det kan være en flott opplevelse. Nå når alt er grått, både i sinn og naturen - så skal du se det lysner begge plasser.
Ønsker deg lykke til.
Stor klem fra meg.

Annettenett sa...

Det var triste nyheter ja. Men så fint at du kan ha med deg noen av dyrene dine og at de andre blir tatt godt vare på. Håper du finner deg til rette og at ting ordner seg for deg! Klem

Tanis48 sa...

Stå på Julie,dette klarer du.
Du har mange venner som tenker på deg.Du er ikke den første ,og ikke den siste som dette skjer for.
Ta tiden til hjelp så går det nok bra.
Mange varme tanker Tanis

Mita`s hjørne sa...

Dette går nok bra skal du se... ta tiden til hjelp og ta vare på deg selv midt oppe i dette kaoset du opplever nå...

Klem...

Koselig koselig sa...

Det var trist å høre, men jeg håper du får det bedre etter hvert! Sender deg en stor klem, ønsker deg lykke til videre og håper du finner et hjem som blir kjempeflott og godt å være på for deg og dyrene dine.

klem fra Mette

Gunnel sa...

Att du har att göra både vad det gäller själsligt och praktiskt det förstår jag. Hoppas du har många vänner nära dig som kan stötta och hjälpa till.
Jag sänder dig många varma tankar och kunde jag skulle du få en stor lång kram.

molly sa...

Neimen, kjære deg!!!
Dette er tungt og vanskelig, og det var nå f...'en så mye du skulle slite med, men håper du klarer å se noe postivt i det, og uansett, kom inn til meg og trekk et lodd, kanskje det blir en liten oppmuntring på deg...?
Jeg skal tenke på deg, og sende deg postive gode tanker på veien dit du går nå:))
STOR klem fra meg:)

Sol sa...

Kjære Julie, dette synes jeg også at det var trist å høre. Vondt at en skal måtte gå i gjennom så mye tungt i livet. Du må ta den tiden du trenger. Ta vare på deg selv, kose deg med dyrene dine, og finne deg til rette dne nye tilværelsen din. Sender deg noen varme tanker.
God klem fra meg.

Matildas fikarum sa...

En varm kram får du av mig! Du har det inte lätt just nu. Jag hoppas allt ordnar sig till slut och att du får lite lugn och ro snart.

Millas hem sa...

Hej,,var bara tvungen att kommentera den första bilden. Snön och granarna, helt ljuvlig!
Kram Camilla

Elisabet sa...

Men lilla vän .....!
Jag säger som Gunnel .. hade jag varit lite närmare, hade jag kramat dig länge - länge ...!

Det är slitsamt att separera; det tar oeceaner av kraft och man går som i en tunnel ...., men det kan verkligen bli så b r a.

Att hitta hem till sig själv har ett pris.

Varma tankar. / Elisabet

Helene S sa...

Hei
Nå ble jeg veldig lei meg på dine vegne. Håper det ellers går bra med deg. Når du har det som tøffest må du juske på at det er mange her ute i bloglandia som tenker på deg og ønsker deg alt godt her i livet.
Ønsker deg nye flotte dager!

Helene S sa...

skulle jo være huske:0)

Hannele sa...

kram

LISEN sa...

Stor varm kram till dig från mig, en kram fylld av kraft och omtanke.

LindaLotta sa...

En stor varm kram skickar jag till dig.
Vi är många som tänker på dig, inte för att det hjälper dig med allt som ska ordnas men du är inte ensam, även om vissa av oss är en bit ifrån.
Var rädd om dig.
Kram.

RedRobin sa...

Hei kjære deg! Dette var trist å høre - håper du på sikt kommer styrket ut av erfaringen. Flott at du har funnet et nytt sted å bo ihvertfall, når praktiske ting "faller på plass" så er det ofte en lettelse i seg selv.

Ønsker deg alt godt for tiden som kommer!

lillemy sa...

Dette blir nok bra til slutt! Ta godt vare på deg selv i tiden fremover! Jeg venter på deg! Stikker innom igjen så ofte jeg kan!
klem

Andrea sa...

ååå, noe så trist da. Uff, jeg føler med deg og håper at du virkelig kommer deg igjennom dette og ta godt vare på deg selv og dyrene dine. Livet er ikke alltid så lett. Tenker på deg og ta den tid du trenger, slike ting er veldig trist. Mange varme klemmer til deg....

helen sa...

Ja alt dette skjønner jeg må ta mye på kreftene dine. Ønsker deg lykke til med alt det nye og håper du og dyrene vil finne gode ting i det nye hjemmet deres. Jeg håper du også kan finne oppmuntring i dyrene du har med deg. Varme tanker til deg.

Sarah sa...

Det gør mig virkelig ondt at høre. Jeg ønsker dig alt det bedste og der er masser af varme tanker og klem herfra til dig. Pas godt på dig selv.

monamor sa...

Sender deg mange varme tanker i den vanskelige tiden.
Ta vare på deg selv.

Klem

9na sa...

Huff og huff... Triste nyheter... Ikke gi opp da...

HildeS. sa...

Det var trist å lese dette, og eg føler med deg min venn. Eg håpar du likevel kan sjå framover og komme styrka ut av dette også.

Eg skulle innom for å takke for den nydelege "hemmeleg venn" gåva som eg fekk fra deg i dag:)
Tusen tusen takk fra både meg og Rasmus pusen. Musa falt i smak, det skal eg love deg:)

Eg håpar det går fint med deg framover og at du vil trivast i den nye heimen din.

Goe klem fra meg til deg.

Hulda sa...

Dette var ikke koselige nyheter. Så trist at dere skal separeres.. Virka som dere hadde det så fint sammen. Håper det går bra med deg framover, til tross for dette. Klem fra Hulda.

Anemone sa...

Aldri har et så vakkert bilde, fått et så trist og vemodig et utrykk...

Hobbyhuset-Merete sa...

Så trist...skjønner nå kvifor det har vore så stille her inne! Håpar det trass alt styr og vonde kjensler går bra med deg! Håpar og at du vil finne deg godt tilrette i den nye heimen din..

Ingrid sa...

Trist å høre at du har det vanskelig, Julie!! Jeg håper du kommer deg gjennom dette på best mulig måte.. lykke til! Ta en dag av gangen! Stor klem til deg

Anonym sa...

Tenker på deg.
Håper du ser lyset snart.
Klem fra Tanis

Solstad sa...

Kjære Heidi, dette var veldig trist å høre :( Sender deg masse gode tanker, det ordner seg nok for deg til slutt ! God klem fra meg.

Anonym sa...

What beautifull photos!!!!Wonderfull!
Greetings from Berlin
Claudia

Marie sa...

Ein god og varm klem frå meg også! Det er trist når ektepar vel å gå kvar sin veg, men om samlivet er veldig vanskeleg kan du få det betre på sikt når du har fått bearbeida dette. Dette tar tid. Håpar du har gode venner som du kan få hjelp og støtte frå.

Ikkje gløym at du har mange bloggvenner som tenker på deg.

Orkar du ikkje å blogge ei tid, så la det være. Ta vare på deg sjølv. Klem

Torill sa...

Så trist å høre, Julie. Men du kommer deg nok igjennom dette også. Håper du finner deg til rette i din nye leilighet. Lykkeønskninger fra meg.

Moni sa...

Åh, det var tråkigt att höra! Tänker på dig och skickar god energi!
Stor klem!

GundaM sa...

Tenker på deg støtt og stadig, skal ta en runde til helga. Vi meldes;)
ha en flott kveld;)
Og du, Rasmus er i kjempeform!

Anniche sa...

Hei vennen min!

Ja, jeg har tenkt så masse på deg i det siste ....har liksom ikke ville mase med mailer heller! Vit at jeg er herog når du føler for så stiller jeg opp vettu!

Lykke til i tiden du er inne , det ordner seg nok!:))

Stor klem til deg min gode venn

mossfolk sa...

Å livet är verkligen upp och ner... Hoppas att du har goda vänner som kan hjälpa och stötta dig. Vi finns här närhelst du känner för det och orkar.
Ta hand om dig!
Kramar
(och du, det är kanske tur att de flesta av oss bor så långt bort, annars hade du fått ta emot kramar på heltid ;)

Moderncountry sa...

Så trist å høre Julie.
Livet er ikke alltid som man hadde håpet og det kan by på mange negative overraskelser. Håper allikevel at du holder motet oppe, for det kommer alltid sol etter storm med bedre tider. Ta godt vare på deg selv i denne tiden og vit du har mange her ute som bryr seg om deg. Jeg er en av dem!

Sender over mange gode klemmer

LiSbEtH sa...

Fatt mot. Du skal se alt blir lysere fremover. Fantastisk bilde..

Line sa...

Det var trist å høre. Sender deg en varm klem. Jeg skjønner at tiden nå er ekstra tung og slitsom men prøv å trøst deg med at det går mot en lysere tid, som vil gi deg mer energi og pågangsmot.

Klem Line

Anne-Berit sa...

Så trist å høre at det ble sånn for deg nå.Håper du kommer deg gjennom dette og at det til sist vil styrke deg,når alt er kommet litt på avstand og du har fått orden på ting igjen.Stell godt med deg selv i denne tiden,og vit at det er mange som tenker på deg og sender deg varme tanker.Ha det godt,en varm klem får du fra meg også:)

Catta sa...

Huff... Lykke til!
Varme tanker til deg!

Frk.Badegakk sa...

Skjønner at du har ei tøff tid nå, håper alt ordner seg til det beste til slutt. Det er som regel en mening med alt, selv om det er vanskelig å få øye på den når man står midt oppi det hele. Varme tanker går fra meg til deg, stå på. Og bloggen vil fortsatt være her når du finner tid og overskudd til det, bare tenk på deg selv først og fremst du. Godt å ha dyr i en sånn tid. Stor klem fra meg!

Det Mörka Hotet sa...

Förändringar är aldrig lätta, men ofta nödvändiga.

Att tveka är mer än mänskligt inför dessa förändringar och vi kan alla känna igen oss i att man aldrig är så liten som i förändringstider: kram på dig!


Samuel

londongirl sa...

Önskar att du får kraft och styrka att orka nu den här tiden. Jag hoppas att du har de som kan stötta och hjälpa dig. Du ska veta att mina tankar är hos dig så ofta sen ditt senaste mail. Jag önskar att jag kunde vara närmare och hjälpa dig. Men jag är med dig i tankarna och du vet att jag är aldrig längre bort än ett mail...
Varma kramar från Lisbeth

daisy sa...

Det var virkelig trist å høre! Det er tungt å oppleve, men noen ganger er en forandring akkurat det man trenger.
Håper alt ordner seg for deg! Ta vare på deg selv!

Klem fra meg

qi sa...

Hoppas du känner dig omsluten av alla varma kramar från oss som känt och känner oss berörda av allt det du skriver här på din blogg. Vi finns här närhelst du känner för att återuppta bloggandet.

Kram från qi

Frida sa...

Stor kram till dig med!!

Tina sa...

Kram till dig! Ta hand om dig!

Sarah sa...

Ville lige kigge forbi og sige at jeg tænker på dig. De bedste og varmeste hilsener herfra...

Anonym sa...

Vil bare si at jeg tenker på deg ,det er nok ikke så greit å være deg om dagen.Håper det går litt bedre etter hvert.
Varme tanker til deg.
Tanis

Mia sa...

Kjære Julie/Heidi! Jeg tenker på deg masse og håper at alt vil ordne seg for det beste for deg. Livet byr på mye rart, men livet går også videre, og jeg er sikker på at det har mye godt i vente for deg. Jeg sender masse varme tanker og klemmer til deg, min venn!

Kattfot sa...

Jag hoppas verkligen allt blir lite lättare snart och ordnar sig till det bättre. Stor kram till dig!

Pernille sa...

Vil bare si at jeg tenker så masse på deg. Hvordan du har det no. Om det går fremover. Hva du gjør for tiden. Ja som sagt så går tankene ofte til deg. Jeg kjenner deg jo ikke, men jeg føler med deg alikevel.
Varme klemmer fra meg:)

Celia sa...

Allt jag kommer på att skriva känns banalt - men det kommer att ordna sig.

Camillas nya hem sa...

Kikar in här efter ett tags bloggtorka och möts av detta trista. :( Jag tänker på dig och skickar lite styrka. Tänker på dig, kram!

darkangel och mumma sa...

Jag förstår att du inte har tid att blogga nu.
Jag blir bara lite orolig när du inte skriver något.
Men huvudsaken är inte att du skriver något utan det är att du klarar av det du måste göra.
Sen hoppas jag att du får lite lugn och harmoni i ditt liv. :)

Jag skickar många kramar till dig och Mumma hälsar med några goa hundpussar.

Sylvia sa...

Kjære deg. Det var leit å høre, og du skal vite at jeg tenker på deg. Men slik er jo livet, ting forandrer seg, og noen ganger ligger det en overraskelse på lur. Og kanskje alt blir bedre?
jeg tenker alltid når ting går litt imot, at om et år, da kan jeg tenke tilbake til nå, og ha det mye bedre, og det vonde er overstått.
Ønsker deg lykke til. Og sender med en varm klem til deg akurat nå.

helen sa...

Sending you some smiles to power up your day :) :) :) !!!!

Evas blogg sa...

Varm tanke till dig!

Anonym sa...

Sänder dig en alla hjärtans dag kram på kvällskvisten och hoppas du har haft en skön dag och får en ännu bättre kväll :)
Christina
www.tara.se

Grete sa...

Hei!
Har ikke vært innom bloggen din før. Fant link til deg i en annen blogg. Håper det går bedre med deg nå, og at du trives i leiligheten din.

For et nydelig bilde forresten! Har du tatt det? Jeg elsker trær, vann og blåfarger.

Hilsen Grete