mandag 8. juni 2009

Dagene flyr

Tenkte at dette bildet passet så bra idag siden det er 7 juni.......men oppdaget etter at det var lagt inn, at det faktisk er 8 juni idag : ) Vel, vel sånn kan det gå......ikke alltid like lett å ha oversikt over dagene. Ser jo at 8 tallet skimter i hjørnet så bildet passer vel bra idag det og. Ellers har jeg startet en egen fotoblogg. Har behov for å legge ut større bilder og flere. Linken finner dere under profilen min. Der blir det også reisebilder. Den gammle bloggen vil fokusere på de små hverdagsgleder som dukker opp i livet. Føler nå iallefall at dette er rett. Ei venninne og jeg starter også opp snart med en Livstilsblogg.......den blir spennende så følg med : = )

PS: Mandagstema bilder ligger nå på fotobloggen, ta en titt på mine småtroll : )

6 kommentarer:

Cecilie sa...

Hehe, det er godt det ikke bare er jeg som surrer med dager og datoer :). Fantastisk fint bilde du viser frem, den kalenderen så flott ut!!

Ha en fortsatt fin bloggeuke - både her og der :)

Lunalu sa...

Kjempe fint bilde - og en utrolig flott kalender!!!!

Takk for besøk i bloggen min - jeg må nok vurdere å plante noen fargeklatter i tillegg i stedet for å ta bort de jeg har!!!

Ha en fin uke!
Vennlig hilsen Lunalu

Anne sa...

Åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå ja

Miamor sa...

...så spennende...med fortoblogg..og livsstilblogg!!! Digg!!

Prinsesse Elin sa...

Bildet er fint det uavhengig om det er 7 eller 8. Det viktigeste er at nå er vi i juni å jeg tar ferie om 14 dager. HURRA:o)

Hege sa...

Herlig bilde!

Kjempefin blogg(er) du har - legger den til i blogglista mi jeg, hvis det er greit? :)