fredag 19. juni 2009

Favoritt

Dette er mitt favoritt skilt. Min mormor hadde et svært skilt som dette i kjelleren sin. Husker så godt at jeg alltid tittet på det når vi var i kjellerstuen. Dessverre ble det kastet for mange år siden. Tenker med gru på alt som er blitt kastet opp gjennom årene.....man kan nesten ikke tenke på det...skatter som for evig er borte.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hei du, samme tanken har jeg mange ganger til dagen, haha, har selv kastet ting jeg ville gitt en "hånd" for i dag, man lærer hele livet. Nå blir det ikke kastet noenting før det har stått på vent lenge. Har også blitt mye flinkere til å sile ut når jeg kjøper noe. Dørene fant jeg under taket i en garasje jeg var i, 50 kr. stk., kan du gjette var jeg var da?? Ha en fin helg kjære deg, kos deg, klem fra Mona.

Timotei sa...

Huff ja, det er ikke artig å angre på ting en har kastet. Tiden går og vi forandrer oss og plutselig er det vi syntes var skrot for noen år siden blitt skatter vi lengter etter. Jeg har heldigvis en familie som nesten aldri kaster noe. Jeg har ganske mange leker og klær fra da jeg var lita. Det er artig å ta vare på synes jeg. Da jeg fikk barn selv kunne jeg finne fram de hvite Janus-skjortene jeg selv hadde brukt og kle guttene mine i dem. Om en kaster eller tar vare på ting er nok også avhengig av om en flytter mye i livet, tror jeg. Det nytter bare ikke å ta med alt på flyttelasset.
Koselig at du har funnet tak i samme skilt som din bestemor hadde!

Petunia sa...

Det er flere som sier det, at bloggen min ikke blir vist oppdatert på listen deres. Vet ikke hvorfor, men jeg kan se på innstillingene mine litt senere i dag. Det må nettopp ha startet dette, fordi jeg har sett uken at den blir oppdatert på noen sine lister ...
Jeg får spørre noen som har skikkelig greie på data og spørre:)
Ha en flott lørdag. Jeg skal til by'n og se på speilrefleks kamera. Er så usikker på hvilket merke jeg skal velge... det er så mye på markedet. Har du speilrefleks kamera?

Miamor sa...

..ja sånn er det..skal tro om vi kaster ting i dag som de neste generasjonene hadde satt pris på??..og ville kalt skatter....kanskje?? her er det lazy morning..men stooor husvask venter....skal lage smoothie som gulrot etter husvasken....mmmm...klem ;)

mossfolk sa...

Visst är det så att mycket har blivit bortkastat. Samtidigt kan man ju inte spara på allt...
Många inlägg med fina bilder att kika på, för mig som varit borta ett par dagar :)

Camillas nya hem sa...

Ja, visst är det tråkigt at tänka på alla fina saker som slängts genom åren! Den tavlan var riktigt mysig!

Firade man midsommar i Norge igår med? Det är så roligt med bloggvänner från andra länder, man lär sig så mycket, stort som smått! :)

Hoppas du får en fortsatt trevlig helg!

Hanneles paradis sa...

Fin skylt.
Ha en bra dag, kram.