onsdag 10. juni 2009

Legebesøk

For to dager siden var disse to småtrollene til dyrlegen. Jeg har dem inne til helsesjekk 1 gang i året. Det er viktig. Kaninene sine tenner kan vokse raskt og feil og da vil kaninen få problem å spise, derfor må dette sjekkes regelmessig. Neste uke skal begge få filt ned tennene sine.
Er de ikke skjønne der de sitter i kurven sin. Jeg transporterer dem slik. De er så snille og ligger helt i ro når vi kjører med bilen. Jeg synes det er helt fantastisk å ha en kurv full av kaniner og er så stolt av mine små : )

7 kommentarer:

Kreoline sa...

Ååå, så skjønne, skulle også ønske meg en kurv full av 1000 kaniner, mine favorittdyr, og som jeg til min store fortvilelse ikke kan ha. Er så hyperallergisk at det bare er trist. Blir helt betatt av å se på bildene dine. Har hatt kanin en gang, den ble hele 7 år, sjekket ofte tennene, men de holdt seg bra hele tiden. Å tenk deg du, i 7 år var jeg syk og syk, forsto aldri at det var kaninen som var problemet, når den døde ble jeg frisk og da legger man to og to sammen. Vi har jo hatt mange smågnagere etterpå, men da har jeg tatt mine forholdsregler, og kanin er det jeg har reagert verst på. Ha en fin dag i morgen du, kos deg med disse skjønne små. Klem fra Mona.

~♥~ Monica S sa...

Stolt hadde eg også vore om eg hadde kaniner i en kurv.. og at de satt helt stille oppi der!! ojojoj!! nesten litt romantisk!

Monica

litenIda sa...

Så skjønne de er!! Jeg elsker kaniner! Når jeg får meg et hus med hage, skal vi også ha kaniner hoppende rundt! :)

MajorogMeg sa...

Å hælledussan...så utrolig søte da? Men det er jo et under at de sitter i ro oppi denne kurva? Men enda bra å da:) Vært noe å ha kaniner rundt i bilen i fart:)

Kaniner er utrolig flotte dyr, bare så synd at mange kjøper de til ungene sine uten å ha oppsyn med de..
Ha en flott kveld:) Klem:)

Guldkant På Livet sa...

Välkommen tillbaka Julie K, så kul att se dig igen! Och dina goa djur, tänk va duktiga de är, kaniner som sitter stilla i korgen, fantastiskt, så söta och det var han nedan med, han som räckte ut tungan, vilken kul bild!! Vacker nött pall du visade med... Försommarhälsningar till dig fr mej!

mossfolk sa...

Men så söta! Och vad duktiga de är i korgen!
Bra med hälsokontroll... Vet att de flesta gör det med sina hundar och kanske katter, men undrar just om det är så vanligt med kaninerna?

Ida sa...

Bedrårende! :)))