onsdag 24. juni 2009

Varme

Idag har det vært utrolig varmt. Ikke mye man klarer da. Kattene ligger langstrak og rører lite på seg. Kaninene har fått utebur og kom ut av stallen idag. Skal vise bilder senere. Jeg nyter kveldtemp som er litt lavere : )

7 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Nå er sommeren kommet til Nordland også og her i Mo i Rana har vi hatt et strålende vær i dag,men ikke så varmt som hos dere,heldigvis,får jeg vel si,er ikke så glad i så sterk varme jeg.Fantastisk fine bilder du har tatt,har tittet nedover siden her og jeg er helt imponert over de fine bildene dine.Håper du koser deg i sommerværet.Ha det bra,klem fra meg:o)

Sylvia sa...

Å, herlige varme!!! Tror det blir tropenatt i natt, for det er skikkelig hete ute nå, men det er igrunnen deilig, for jeg er lei av en kald sommer..............

organic-lizzi sa...

Elsker når kvelden kommer og det blir svalt kjølig..Daaa er det sommer da:-)) Svaner er så vakre at det nesten "gjør vondt"..
Dyhre gartneri ligger i dyhreveien..Ved Fæste hvis du vet hvor det er(Rygge kommune...)Jeg mååå dit snart igjen og ta en "meditasjon"..
Natta&Stooor klem fra Randi

Catta sa...

Heihei!
Nydelig bilde!

Sommeren har kommet hit også! Både Sophie og jeg lå lagstrakt i sola i stad - rygg mot rygg - og sov/solte oss/trente oss med lys (jeg er ganske lyssky etter hjernerystelsen jeg fikk under trafikkulykken)
Likevel må jeg innrømme at vi - jeg tror jeg kan snakke på vegne av alle kattene våre - trives best om kvelden når det er kjørligere, vi også.
Håper likevel finværet fortsetter, for da blir liksom kveldene enda bedre!

Ha en fin kveld :)

Hanneles paradis sa...

Vacker bild. Nu är det för varmt för mej :)

Kreoline sa...

Det er så herlig at sommeren endelig har kommet, men det må ikke bli varmere, sa smelter jeg, haha. Veggfargen er en helt lys grå, granitt heter den, farten på listene har jeg ikke her, prøver å sende deg en mail neste uke hvis du er interessert i koden. Ha en ellers fin dag, kos deg. Klem fra Mona.

Ida sa...

Livet er herlig - spesielt om sommeren.
Kos deg videre! :)
Klem.