onsdag 9. september 2009

Trampe

Trampe kanin er verdens snilleste kanin. Når jeg er ute å reiser har jeg han med i korgen, og der ligger han stille hele turen. Nå på høsten tar jeg han inn på natten og så får han være ute i buret sitt på dagen. Det finnes ikke noe bedre om kvelden enn å sitte i stuen og høre kanin grynt fra buret ved sofaen. Buret har døren oppe så han får gå ut, men det gjør han ikke. Trampe ble funnet hjemløs for mange år siden, og kom raskt til meg. Jeg har hatt han i nesten 7 år så han begynner å bli en gammel mann. Han er veldig sosial og elsker at kattene er i nærheten, han er også veldig glad i barn. Drømme kanin med andre ord : )

10 kommentarer:

Hanne sa...

Så søt!!!

Petunia sa...

Må være en drømmekanin, ja. Nærmest en liten hund!
Han ligner på noen kaniner jeg så på barne-tv for en stund siden. En engelsk serie som handelt om en dame som skrev fortellingen om noen kaniner. Tv serien begynte med film, men gikk over i tegnefilm når selve eventyret begynte. Utrolig fin filming og vakre tegninger. Husker ikke hva serien het. Petter kanin???

Petunia sa...

Ja, det var Petter Kanin!

Sol sa...

Vakker er han,....også så snill da ;-}

Viola sa...

Ååååå! Så nusselig han er!! :) Vi hadde kaniner da jeg gikk på barneskolen. De lå og sov på magen vår i sofaen. Og vi koste mye med dem. Så jeg tror gjerne at Trampe er en god reisekamerat også :)

Elisabet sa...

Åååå, sicken söt en rackare ,-)

johanne`s rom sa...

Så fin han er da. Hadde en kanin for svigerdattera en tid tilbake, syns det var veldig koselig, de er jo så rolige og behagelige. Kos deg med Trampe.

Matildas fikarum sa...

Så vackra ögon!

Londongirl sa...

Han är så otroligt söt! Vilken tur att han är god vän med katterna nu när han inte har Melissa kvar!!

Anonym sa...

veldig interessant, takk