fredag 20. november 2009

Endelig oppdatering : )


Har hatt en lang pause nå. Startet med svineinfluensa som holdt seg i kroppen over lengre tid. Så fikk hund Kira en infeksjon i magen og ble dårlig. Vi begge er i fin form nå. Gamle katt Pusur fikk hjerneslag, men kom seg og levde i 1 mnd, før han fikk ett nytt og måtte til dyrlegen å få sprøyte. Det var veldig tøft, men alt gikk utrolig fredelig for seg, og jeg er glad for at han fikk en verdig slutt. Han ble nesten 17 år. Den siste mnd har jeg og kjæresten lett etter et sted å bo sammen og idag fikk vi endelig tilslag på drømme leiligheten, så nå blir det flytting. Overtar 1 desember, så det er litt av en adventspakke. Blir en litt oppstykket adventstid, men skal iallefall ha det viktigste i hus før jul og da blir det feiring i nytt hus. Mye bilder blir det nok framover, og dyrene følger selvsagt med på lasset. Ha det fint der ute. Bilde over er hunden til ei venninne av meg.....er han ikke søt : )

5 kommentarer:

Sylvia sa...

Så fint å se deg tilbake igjen, og at sykdommen har sluppet taket. Så mye leit du har opplevd i det siste, da. men så har du noe å se frem til, å flytte sammen med kjæresten til et nytt sted. Tenker nok dere gleder dere til jula i år. Lykke til med flyttingen og forberedelser, og god helg.

Viola sa...

Hei, så godt å se deg tilbake her! Måtte bare inn å lese når jeg så oppdateringa! Så leit at du mistet pusen din, føler med deg. Slikt er trist, men den har sikkert hatt et flott langt liv hos deg, virker det som. Så mye på en gang her ser jeg, både katt, hund og deg selv! Og da fortjener du virkelig en leilighet!! Lykke til med flyttingen! Klem :)

Beate sa...

Gratulerer med leilighet!! trist med pus. Det er utrolig hvor glad vi blir i disse dyra våre!

Kattfot sa...

Oiii så söt :) Grattis till nya boendet. Så tråkigt med din katt, det är så sorgligt att behöva ta farväl av sina vänner. Hoppas du får en fin tid framöver och att flytten blir riktigt lyckad.

Kram Catrin

Hannele sa...

Skönt att allt bra igen.