onsdag 30. desember 2009

Hvor blir dagene av?

Synes denne jula har gått så fort. Fikk jo ikke feiret så mye advent pga av flytting, og pytting fikk jeg først gjort lille julaften da vi flyttet inn. Og i morgen er det nyttårsaften. Kunne ha tenkt meg 1 desember i morgen jeg. Tror jeg skal kose meg litt den første uken i januar og ikke rydde bort jula helt enda. Trenger å se litt pynt og lys framme noen dager til : )

5 kommentarer:

Sissel sa...

Jeg føler det samme. Turen vi tok til Budapest rett før jul, lagde ikke mer julestemning som jeg hadde trodd - men avbrøt "prosessen". Neste år skal jeg være hjemme i hele desember og gjøre de vanlige, norske forberedelsene. Vi har jo hatt en nedtur med at vår undulat Tjatrik døde hos "barnepasseren" første morgenen som vi var i Budapest også. Vi rakk å begrave han før snøen kom, og mannen min holder gravstedet åpent og fritt for snø med en lykt som slår seg på selv når det blir mørkt.

Egentlig lengter jeg litt til vanlige hverdager nå, tror jeg har lagt på meg 6 kilo, -så nå må det gjøres noe. Skal bli moro å introdusere deg for Korpus. Bare å si fra når du vil begynne. Koster 130 for en prøvetime- pengene får du igjen når du melder deg inn - og nå er det tilbud - 299,- pr mnd :)

Anonym sa...

Innom for å ønske deg et riktig Godt Nyttår! Klem fra Randi**

Anne sa...

ÅÅå kjære venn, nå har jeg så dårlig samvittighet her fordi jeg har vært så lite innom her i jula. SÅ spent også vet du på hvordan du har kommet deg til rette blant nye vegger. Men jeg skal SI!! du har utsikt da jente, for et eldorado, både for fugler og annet spennende der sikkert. Helt annerledes enn veikanten på minnesund i alle fall.

Håper du til tross for travle førjulsdager har kost deg stort denne jula, at skuldrene har senket seg litt og at du har funnet gleden både med dettane og hint :-))

Lover å se innom oftere i året som kommer, for vips står vi i gården din vet du, to Rusty Girls fra trøndelagen!! men ja, bare må bli tørre veier først.

Fotobloggen da foressten??
Varm klem fra Anne, og kos deg glugg ihjel i morgen kveld.

Viola sa...

Her har vi alltid jula til den 13. dag! :) Så mange dager er tilbake ennå! :) Men det er rart med det, det er liksom mest førjulstida som smaker mest av jul.. Jeg vil nå ønske deg og dine firbeinte og din familie ET RIKTIG GODT NYTT ÅR! :)

qi sa...

... och nu är det redan dags att säga Gott Nytt Decennium, igen...

Ha det bra i ditt nya hus Heidi!

Kram från qi