onsdag 27. oktober 2010

Hobby....

Slike snøglober samler jeg på. En litt sær hobby, men de gjør meg glad disse kulene. Når jeg er ute å reiser leter jeg alltid etter den perfekte kulen. Den skal være fra en plass jeg har vært, vise noe kjent fra stedet og se ok ut (ikke jalla).
Jeg er også glad i juleglober og i år blir det nok en ny fra Mark & Spencer i London, da jeg skal dit første helga i november. I desember blir det juletur til Brussel. Fant en flott kule der, sist jeg besøkte byen, men den var for stor for min håndbagasje (bare 100 ml er jo lov, sukk). Håper jeg nå kan finne den samme bare i en litt mindre størrelse.
Jeg vet ikke helt hva det er som fasinerer meg med slike snøglober.....mulig det er den barnslige gleden jeg hadde som barn, da jeg holdt slike (ikke så avanserte) i hendene og bare forsvant inn i dem, med min livlige fantasi : )))

4 kommentarer:

Viola sa...

Nydelige glober.. jeg husker dem jeg også, med snø inni- det var juleglober mest, tror jeg.. Så artig at du finner fra kjente reisemål.. :) Klem!

Elisa Day sa...

Vackra glober! Jag förstår dig. Hade en som barn med en snögubbe. Det är något magiskt med dom. Nej vi har inte så kallt ännu, har ni? Vad tråkigt att läsa om Kira. Många fina bilder på henne som du visat på bloggen. Hon finns hos dig ännu, det är jag säker på. Kram

Joakim sa...

mamma samler også på sånne. kjøper når hun reiser og elsker de stoooorre. til bursdagen sin fikk hun en superfin en med fisker som rører på seg og som synger, og små pusekatterpå.

HildeS sa...

Du er ikke alene om å like slike. Jeg gjør også det. Men det er sjelden jeg finner noen jeg liker...