tirsdag 12. april 2011

Modemet funket ikke.....nå vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre : (

9 kommentarer:

ide-puffen sa...

Huff og huff. Du får kjøpe deg et nytt modem da?
Såååå kjedelig altså.
Klemmers

JULIE K sa...

Ja fikk et nytt av Gett nettopp, men sliter fortsatt. Dette har vart lenge. Kommer meg inn på enkelte sider, men får ikke lagt inn bilder, ikke sett bilder hos bloggere, eller lagt igjen kommentarer. Ikke lest mail heller, men facebook kommer jeg meg litt inn på......bli litt lei : (

GAWO sa...

Lei er sikkert bare forbokstaven. Har du ikke en "dataguru" i nærheten... familien.. du kan diskutere problemet med. Noe rart må det jo være. Maskinen din kanskje? Har du en annen maskin du kan låne og så prøve.

Da jeg hadde problem med modemet mitt (byttet det til og med) viste det seg at det var en boks ved inntaket i huset som måtte skiftes.

Lykke til videre. For du gir vel ikke opp?

JULIE K sa...

Gett har innrømmet at de har prob med linje til oss. De måler signalet og ser at det stadig faller ut. Har hatt service mann her, byttet ledninger og modem ganer 2.......har vært tålmodig, men er lei. Dette går spes utover blogg og mail + at jeg ikke kan se bilder, film eller linker. Man er jo så avhengig av nettet dessverre. Nei gir ikke opp : ) derfor jeg prøver å legge inn noen ord iallefall her iblant : )

Andrea sa...

Uff så dumt da. Kan skjønne du blir kjempe lei alt sammen da. Kanskje burde prøve et annet selskap enn Gett? Noen områder har ikke like bra signaler. Men hvis alt er ledninger så skulle ikke det være et problem. Hvordan er det med naboene rundt deg? Hvis dem også har problemer, ellers så kanskje problemet ligger hos selskapet du bruker. Syns det høres rart ut så mye problemer. Håper du får orndet det snart. Burde jo være i servicen til firmaet å fikse slikt for kundene sine. Lykke til! :)

JULIE K sa...

Selskapet innrømmer feil. Naboer har hatt litt problem, men det er vist vi som plages mest. Gett har vært veldig forståelsesfull og tar selvkritikk, men tålmodigheten min er snart slutt i og med at jeg ikke kommer meg inn alle nettsteder. Spes bloggen går det utover. Utrolig at jeg i det hele tatt klarer å kommentere her.

kariogjon sa...

Frustrerende! Vi har Ice og er fonøyd. Den funker også der det ikke er mobildekning (på torpet.) Håper du snart får ordnet det.

♥ Hannele på Hisingen sa...

trist

Beate sa...

Så kjedelig! Håper det snart er iorden igjen!