onsdag 1. november 2006

En korg med kaniner


Jeg vil gjerne at dyrene mine skal ha det best mulig. Nå når vinteren er her for fullt vil jeg ikke at de skal være ute i kulde og mørkre. Derfor tar jeg dem inn om natten og så får de springe ute på dagen. Jeg bærer dem ut og inn i denne korgen, som de sitter så stille i. Er de ikke søte? Den sorte kaninen er hjemløs. Jeg har den bare her midlertidig. Noen som vil gi den et varmt og trygt hjem??????

This is my bunnies. I carry them out every morning and inside in the evening. The black one is homeless so she stay at my place for a period.

21 kommentarer:

Linn sa...

Sa nusselige kaniner! Lurer pa om jeg kan fa ned katten min i en kurv og fa han til a ligge stille der lenge nok til a ta bilde.. hmm.. kanskje ikke..

daisy sa...

Å, så søte!! Hadde jeg ikke bodd så langt unna (og midt i Oslo..!), hadde jeg tatt en kanin med det samme! Håper du finner et godt hjem til den!

kreoline sa...

Sååååå skjønt, kjempekoselig med en kurv full av kaniner. Skulle ønske det var meg, kaniner er jo bare så søte. Har hatt kanin en gang, men det viste seg at jeg er mega allergisk for kaniner. Da hadde vi hatt kaninen i 7 år, jeg var enormt mye syk i den tiden. Så døde kaninen og jeg ble frisk. Vi koplet ikke dette til kaninen før etterpå. Da er det godt det finnes katter. Ha en fin dag Julie.

Karna sa...

Nei men såååå skjønne!! Er is på dammene her i dag også, så nå får vi ta vare på alle som ikke vil ha kulde.... Ser ut som de har det godt hos deg, håper du finner et hjem til den sorte kaninen!

Elisabet sa...

Ack, att jag hade bott på landet eller haft en större lägenhet eller hade varit din nabo ...-)

LoX sa...

Åh så söta!

Tyvärr kan inte vi erbjuda något hem till en sådan liten filur. :-(

Eva sa...

Så söta de är! Vi hade kaniner när barnen var små men nu när vi bor i lägenhet en trappa upp, skulle det inte fungera.

Eva sa...

Förstår inte varför det inte går att länka till min blogg efter min kommentar???

sisah sa...

Wie süüüüß und so lieb! I reckon, this is what Linn said in her comment , when she called your rabbits "nusselige kaniner". It sounds nice in my german ears, I have tp keep that in mind.

mias landliv sa...

For et vakkert bilde - kaninene dine er jo alldeles bedårende. Her aldrig hatt kanin selv, kansje noe å tenke på...

anniche sa...

Det var noen søtnoser!
Du er litt av en kjær dyrevenn du Heidi:) Snill er du!!!

Julie sa...

linn: he he ja prøv det, hadde vært artig å se : )

daisy: så synd du ikke bor her da.

kreoline: uff ja sånn allergi er ikke noe morsomt. Så du tåler katter, det er jo godt. Trodde jeg også reagerte på kaniner, men tror det er høye jeg gir dem. Ikke noe stort problem.

karna: ja de er så søte : )

elisabet: ja tenk om du var min nabo, så mange djur vi kunne ha hatt da altså : )

lox: javist er dom søta, och så snilt som dom sitter i korgen : )

eva: ja litt svårt da : )

sisah: he he so nice you like the word "nusselig kaniner" and it means the same as you said : )

mias landliv: ja for deg som bor så flott på landet er jo det perfekt. Kaniner er kjempesosiale og artige dyr. Råder deg da til å ha to stk. De er veldig sosiale og er mest glad i å ha noen sammen med seg : )

anniche: ja er veldig glad i dyr ja, derfor havner det litt vel mange her iblant, til min manns store fortvilelse.

Moni sa...

Ååååååååå, dom är ju bara alldeles för söta! Va mysigt!

LindaLotta sa...

Men så fina de är! Och så snälla de ser ut.
Tror att den svarta trivs så bra hos dig, så att den stannar... :)

cleo sa...

Men klarar kaninerna värmen inne när de fått vinterpälsen? Vi har våra kaniner i en hundgård som de springer omkring fritt i, med ett isolerat hus till dem. (en 2-rummare :-)) Jag har inte låtit barnen ta in kaninerna på vintern för att de sa i djuraffären att de kan dö av värmeslag då. Men om det funkar för Dig borde det ju gå bra, så att mina barn kan ta in deom och leka med dem inomhus på vintern. Jättesöta kaniner! Vi har två nu, hade 11 i somras. Vi köpte två honor.... Trodde vi. :-)

Julie sa...

moni: ja de er noen søtnoser disse : 9

lindalotta: nei tyværr måste den nog finne ett nytt hjem. Två kaniner er nok i dette hus. Så vi leter videre, men hittar nog ett tilslut.

cleo:det jag alltid gjør er at jag børjar å ta inn dem før den riktiga pelsen er alt for tjukk. Jag har dem på et vaskerom, som inte er det varmeste i huset, och når jag har dem ute passer jeg alltid på hur væderet er.
Er det kaldt er dem bare ute en kort stund, er det mildt får dem vara ute lengre. Jag har ett hus inne i garagen dom kan gå i samt ut i kaningården.
Jag kjenner mine så vell nu at jag ser på dom om dom vil vara ute eller vil inn.
Har man utekaniner med stor pels kan det bli for varmt om man tar dom rett inn i en jættevarm stue. Men man følger ju alltid med kaninene. Legger dem seg ned og puster hardt er det ju for varmt, men skuttar dom rundt och leker mår dom ju bra.
Jag tycker om at ta dom inn for å beholde det sosiale i dom. Ofte glemmes dom ju på vinteren. Du har ikke ett kjeller rum eller et rom som inte er for varmt? Det er bare å prova seg fram. Følg med hur dine kaniner vil ha det. Dette har jag gjort i mange år og det funkar jættebra.

Voinapics sa...

Nice site Julie. Pity I can only read English! but the pictures are nice. Love the bunnies, made me laugh to see them in their baskets

Regards

Steve V

Julie sa...

voinapics: welcome to my blog. So nice of you to say this things. I´m happy you like my pictures. I´m not so good in English so I only write at Norwegian, but I try to write some lines in English so you can understand a little : )

Kjersti Elisabeth sa...

Så nusselige kaniner du har,og dyrene er jammen heldige som kjenner en som heter Julie !!

Julie sa...

kjersti elisabeth: ja er de ikke søte : )

cleo sa...

har glömt att tacka för att Du skrev detta. Det blir dock så att de får vara ute i år också. De verkar trivas med det, men tyvärr så blir de ju vildare och inte lika lätta att sitta och kela med. Om vi har dem inomhus blir hunden galen. Hon fick tag på ett par kaninungar i somras och de dog på en millisekund. Så, hundgården som vi fixat i ordning för dem får bli deras hem i vinter också. En puss till Dina fina kaniner!