fredag 30. mars 2007

Fredag og ferie

Idag er det fredag og flere av dere går nok ut i påskeferie idag. Lill Kira og min mann drar på fjellet imorgen. Kira elsker påskefjellet og hytteliv, så det blir godt for henne. Jeg blir hjemme. Er rett og slett for sliten for å dra noen plass, så det blir en hjemme husmorferie sammen med katter og kaniner.
Litt påskepynt har jeg fremme, som dette kjempesøte lammet som Sarah har laget. Hun lager utrolig flotte saker og noe av det kan du faktisk nå kjøpe på Annas rom. En påske pinne har jeg også og den er fra Molly´s Heaven.

Ellers må jeg bare beklage at det går så tregt her på bloggen og med blogg besøk hos alle dere som er innom her. Formen er dårlig og det er lite jeg klarer å skrive og lite bilder som også blir tatt. Så jeg har ikke glemte dere, det er bare det at kreftene ikke strekker til.

Ha en flott ferie til dere som drar på påskeferie idag og resten av dere ser jeg vel i bloggosfæren utover uken. Klem fra meg

21 kommentarer:

kreoline sa...

Hei Heidi, så trist du ikke kan være med på påskeferie. Du får være hjemme og kose deg med de andre dyrene, det er nå herlig det også. Samle krefter og prøve å komme deg, tenker på deg og er innom på besøk hos deg hver dag. Ha en fin påske, kos deg, spis mange gode påskeegg, nam. Stor påskeklem og god bedringklem fra meg.

ul sa...

Glad påsk

Hannele sa...

Trevligt påsklov, kram

Sylvia sa...

Vi vet jo du er der. Du kommenterte alltid så mye tidligere, og det går jo opp og ned med alle og enhver.
Finn deg et håndarbeid/hobbyting, kjøp deg et stort påskeegg som du fyller med masse snask, ta beina på bordet og bare slapp av og nyt tilværelsen! Noen ganger er det ikke så mye som skal til, vet du!

Ønsker deg en god og fredelig helg. Klem!

cleo sa...

Trevlig helg, Julie! Hoppas Du fårvilat upp Dig och att ljuset och värmen skänker lite energi. Kram på Dig.

Pia..... sa...

hej så synd för dej som inte får åka på ferie...men det får inte jag heller:) du får ha en mysig helg med dina djur ,det är inte fel det heller...gla påsk PIA

Elisabet sa...

Det är lugnt, Heidi ..-)

Allt är bra.

karin a sa...

Du behöver inte ursäkta dig för att du inte orkar. Det viktiga är att du tar hand om dig själv! Hoppas helgen blir bra! Och vilket sött lamm.

mossfolk sa...

Ta hand om dig och ha en riktigt skön helg tillsammans med katterna och kaninerna!

Timotei sa...

Ha en fin ferie du også, Julie! Du må slappe av og samle krefter. Du må iallefall ikke ha dårlig samvittighet for at du ikke blogger nok! Det er ikke sunt! Ta vare på deg selv!

londongirl sa...

Ha det så gott och samla krafterna nu när du är själv med katter och kaniner! Ta det lugnt och gör bara sånt som du själv vill, vila och må bra! Kram!

Qi sa...

Säger som de andra: Ha en lugn och skön påskvecka tillsammans med kaninerna och katterna!
Kram från qi!

JULIE K sa...

Takk til dere alle for koselige påskehilsninger. Stor klem : = )

Anonym sa...

GOD PÅSKE! Kattene og kaninene er sikkert kjempeglade for at du er hjemme hos dem...
Stor klem fra Alin/Lykkeliv

Christina sa...

Men bloggen ska vara lustfylld och inte kännas som ett tvång. Skriv när du vill, inte när du känner att du måste ;) Önskar dig en skön helg!

Anniche sa...

Snoopie;O)
Mange ordre, og mye jobb i kveld!¨
....men har jo selvsagt ikke glemt deg! Åhhhhh,kom ned til meg da...så skal jeg ta godt vare på deg! Om ikke annet skal jeg bombe deg med frøken hyggelig mailer i påsken iallefall!

Tonje sa...

hei og takk for koselig hilsen i bloggen min...ser du ikke heller er i form for tiden. Håper du får en flott helg i hvertfall.Klem

Ellie sa...

Håper du får slappet av hjemme og hentet inn litt krefter i påska! Støvlene kjøpte jeg på Økonomisko, til 199 kr, så jeg måtte bare ha dem! Ha en riktig god påske!

siripirisiri sa...

Du må ha en superfin påske! Slappe av og forhåpentligvis nyte sola!
Synd du må være hjemme, men det kan jo være litt deilig det også;)

Vi reiser straks, måtte bare si hade først!

Håper du får det fint!
Klemmer fra Siri:)

Katrine K sa...

Hei Heidi, ville ønske deg en fin husmorferie, det kan være deilig med litt fri for seg selv. Mine gutter dro på ferie idag uten meg, jeg har også en liten husmorferie...

JULIE K sa...

alin: ja de er nok det ja : )

christina: tack så mycke du : )

anniche: vil gjerne ta meg en tur til deg ja : )

tonje: nei her går det tregt med formen, god bedring du også : )

ellie: ja skjønner godt at du bare måtte ha dem, de var jo så fine : )

siripirisiri: ja da det er jo godt å ta det me ro alene. Ha en kjempefin tur dere : )

katrine k:kos deg du også med husmorferie : )