søndag 1. april 2007

Kattebesøk

Idag har jeg hatt en katt på besøk hele dagen. Oppdaget han i kaningården der han prøvde å leke med kaninene, og de ble ok venner etterhvert. Hele dagen satt han der i kaningården og da jeg tok kaninene inn ville han være med. Han var kjempekosete og brydde seg ikke noe om mine katter. Mine katter derimot var fryktelig stresset over denne inntrengeren he he.
Skjønte jo etterhvert at dette måttte være en katt som hadde rotet seg bort fra hjemmet. Han var kjempesulten da jeg gav han mat. Inn gjennom kattedøren kom han også, plutselig stod han der midt i stuen og mine katter var i sjokk.
Tilslutt ringte jeg vakttelefonen i den katteforeningen jeg er med i. De har ofte oversikt over savnede katter, og tenk denne katten kjente de til. Den har rotet seg bort flere ganger. Den bort ett stykke herfra og har vært bort i 4 dager. Jeg tok den da inn på badet og dere kan tro den syntes det var godt med det varme bade gulvet mitt. Stakkarn var nok veldig sliten etter flere dager på rømmen. Sovnet tilslutt i badetøfflene mine.
Siden eierne er på påskeferie tar foreningen vare på katten imens. Den er nå dratt dit og har det bra, og mine katter er også veldig fornøyde, roen har senket seg i huset. En lykkelig slutt for alle parter.

24 kommentarer:

Ingrid sa...

Så heldig pusen var som havnet hos deg! :) Høres ut som den har hatt det som plommen i egget der. Godt den blir tatt vare på til eierne kommer hjem.
Fine ting du har kjøpt i det siste! :)

Lina sa...

Vad söt han är! Det var ju tur att han hittade hem till dig som tog så väl hand om honom tills ägarna kan ta katten igen :)

Tanis sa...

Den fine pusen var jo heldig som fant deg.Mange skjønne ting du har skaffet deg.
Jeg synes det er litt trist at du ikke blir bra,du får slappe skikkelig av i påsken. Håper at dere får litt fint vær ,her på østlandet er det helt nydelig om dagen.En riktig god påske ønsker jeg deg sammen med mannen og alle dyrene dine klem fra Tanis

londongirl sa...

Den katten visste vilken kattlucka han skulle kliva in i! Verkar vara en trevlig kisse som blev vän med kaninerna. Skönt för honom att få mat och värme....men jag fattade inte riktigt....har hans rätta ägare hittats till honom?

Sofie sa...

Så söt! Han hamnade verkligen i rätta händer :) Kram /Sofie

karin a sa...

Vilken tur för honom att han kom just till dig för det finns säkert många katter som inte har sådan tur. Måste vara ovant för ens vuxna katter att plötsligt få sällskap. :)

JULIE K sa...

ingrid: ja utrolig bra at han kom til meg. Da fant vi jo eier gnske så fort da : )

lina: ja jættetur at han kom hit : )

tanis: det går litt bedre nå, men er fortsatt veldig slapp. VI har hatt kjempeflott vær den siste tiden, men idag regner det faktisk lett her. det er greit det, da forsvinner jo resten v snøen som ligger på plenen. Ha en fin påske i fin været : )

londongirl: ja vi fant eierne, men de var på påskesemester så derfor tar foreningen hand om den imens. Denne katten var kjent da den stadig forsvinner. Mulig den borde ha varit på en gård och inte bodd her i staden.

sofie: ja han kom jo helt rett : )

JULIE K sa...

karin a: du smet imellan hi hi. Ja jættetur at han kom hit. Da hittade vi ju egarna ganska så fort. ja mina katter fattar inte något nær pløtselig en fremmed en kommer inn i huset, jætteroligt at titta på : )

Jorid sa...

Den har nok litt eventyrlyst virker det som, den katten, ettersom den stadig vil ut på tur :-) Heldiggris som kom til deg i alle fall! Og jeg skjønner jo godt at dine katter ikke var så glad for å dele oppmerksomheten med denne "inntrengeren" :-)

Hannele sa...

Fint besök ;)

Helena sa...

Vilken söt historia och söt liten katt! Jag kan tänka mig att ägarna blir lyckliga när de får höra att katten har kommit till rätta, jag vet ju hur oroligt det är när ens katt är bortsprungen.

Hulda sa...

Katten var jo veldig fin også da. :) Klart den kosa seg på det varme badgolvet. :)

molly's heaven sa...

Så snill du er:) Bra at du passet på pusen...Ønsker deg en avslappende og deilig påske:))

Metteflette sa...

Tusen takk for koselig hilsen! Den betyr mer enn du aner! Vil gjerne ønske deg en herlig påske og håper at du også er på bedringens vei! Stor klem fra Mette

Matildas fikarum sa...

Vilken tur att den har ett hem! Väldigt busigt av den att rymma på det viset.

Line sa...

For en søt historie! Den katten kan være glad for at han "rotet seg bort" til deg. Bedre redning kunne han ikke fått :)

Sol sa...

Koselig liten historie...Jammen var pusen heldig som fant nettopp deg,dyrevenn som du er..han visste nok hvem han skulle gå til;-}
Så fine ting du viser i posten under....Nydelig bøtte!
Ønsker deg en god påske og håper du blir sterkere dag for dag.

Elisabet sa...

Detta är ju som värsta (läs: bästa!) romanen .. som en barnfilm, nästan.

Oj, så roligt för honom och vilken tur att han kom till just dig.

Moni sa...

Vilken söt liten vän!
Å jag måste säga att du har hunnit lägga upp massor av fina bilder sen jag var här sist (vilket var ett tag sen, men ändå).
Din blogg är så himla mysig alltså!

Sylvia sa...

Så nusselig og snill katt. Den søte rosa snuten og de rosa ørene, og så lys og fin! Den hadde hellet med seg da den havnet hos nettopp DEG!!!!!!!

Koselig koselig sa...

Stakkars lille forkomne rømling/surrekatt. Det var godt den ble funnet av deg og at du visste råd!!! Hurra for snille mennesker som deg Julie!

JULIE K sa...

jorid: den er nok litt enkel i hode sitt og følger fort med folk om de leker eller koser med den. Mulig den skulle ha bodd en annen plass, men det snakker nok foreningen med eierne om.

hannele: ja ikke sant : )

helena: ja den har gjort det flera ganger, tror dem er vant med det no. Jag går i akutt kris jag, varje gång några av mine katter forsvinner. Da vet hele grann området om det.

hulda: ja det var godt for den å komme inn til varmen på golvet : )

mollys heaven: takk så mye du : )

metteflette: takk så mye du, og selv ha en kjempefin påske. Håper du snart er tilbake igjen : )

matilda: ja vet du det var så bra, och at vi hittade hemmet så fort da : )

line: det er ganske utrolig faktisk. Og at jeg har kontakt med foreningen som viste om han, nesten som han følte det : )

sol: ja helt utrolig at han kom hit. Ja sakte begynner formen å bli bedre. Må bare godta at det tar tid : )

elisabet; ja det var helt utrolig. Tenk at vi hittade egarna så fort også. Han var så trøtt nær han kom inn stakkaren.

moni: tack så mycke for dina fina ord : )

sylvia: ja det er faktisk helt utrolig. Han må jo ha følt på seg noe. Du skulle sett hvor opptatt han var av kaninene, det var så morsomt : )

koselig: ja kjempebra at han kom hit. Håper han ikke forsvinner på nytt igjen nå da.

Cathrines blogg sa...

Ja du er en virkelig dyrevenn!!!
Kan tenke meg at kattene dine var skeptisk ja, morsom historie, som endte bra.

JULIE K sa...

cathrine: ha ha ja du skulle ha sett dem, en vilt fremmed katt midt på stuen, ho ho så morsomt det var : )