mandag 30. april 2007

Du bestemmer


Idag vet jeg ikke helt hva jeg skal vise her på bloggen. Hva vil du se her inne hos meg idag .........
Update: Oj her var det mange ønsker. Litt hjernetrim ble det for meg dette. Måtte lete endel i bilde arkivet + ta noen nye bilder, men dette var artig /roligt.

Jill vil se noe jeg synes er morsomt, noe jeg ler av. Da tenkte jeg med en gang på Espen Eckbos figurer og serien Nissene på Låven. Dette ler jeg veldig av. Det året Nissene på låven for første gang ble vist på tv, var jeg veldig langt nede. Alt var bare mørkt. Det lille lyset jeg da fant var faktisk de 15 min med dagens episode av Nissene på låven. Den reddet meg faktisk gjennom denne desemberen.

Nina vil vite noe om meg som ingen i bloggverdenen vet. Jeg må faktisk innrømme at jeg er utrolig glad i flagg. Jeg elsker å henge opp flagg og blir utrolig barnslig lykkelig over å se dem svaie i vinden. Jeg har ingen flaggstang i hagen (noe jeg ønsker meg veldig) men fikk mormors gamle flagg som arv. Så en gang skal det få svaie i min hage. Mormor var veldig streng med alle flaggregler. Flagget skulle opp og ned på nøyaktige klokkeslett og flagget skulle aldri komme i kontakt med bakken. Jeg var ofte veldig nervøs når jeg hjalp henne som barn å henge det opp, så respekten for flagget har jeg beholdt.

Moderncountry vil se kaninbilder, og da legger jeg inn ett jeg har vist tidligere. Det er litt utydelig, men det er faktisk en kanin i farten, hei hvor det går !!!!!!

Think twice, Nina og Karin a vil se ett favorittbilde. Har flere jeg er veldig glad i, men disse føler jeg ekstra for. De er ikke noen toppbilder, men noen av de første jeg tok etter at jeg begynte med bloggen. Tror dette er de første nærbildene jeg tok og opplevde med dem en helt ny verden.Jorid vil se utsikten fra kjøkkenvinduet mitt. Dette ble tatt i fjor sommer. Her ser man ut i hagen, grillen står rett utenfor og opp på den sitter en liten Molly og titter inn vinduet, ganske så søtt synes jeg.

Mollys Heaven vil se et wowbilde. Dette var klart det vanskeligste ønske. Vet ikke helt hva dere som leser synes er wowbilder, men dette synes jeg selv er ganske så kult. Liker den tredimensjonale effekten.

Matildas fikarum vil se kattebilder. Fant ett som er fra ifjor og viser Korse i en heller avslappet posisjon.
Dette var virkelig artig. Takk til dere som kom med ønsker og ideer, blir nok å spørre dere flere ganger. Ha en fortsatt fin mandagskveld : = )

34 kommentarer:

Jill sa...

Det var en morsom idé. Hm - tja, jeg kunne tenke meg å se - skal vi se, jeg tror jeg kunne tenke meg å se eller lese om noe noe du synes er morsomt, noe som kanskej får deg til å le :-)

Nina på Johangården sa...

Jag vill se något som du tycker är kul...

något du gör, som handarbete eller hantverk... ditt favoritdjur.


Överraska oss med något som vi inte vet om dig.

Visa något som gör dig glad.

Visa din favoritbild av alla bilder du har i ditt bildarkiv.

moderncountry sa...

Å jeg ville sett mer av kaninene dine jeg, de er såååå søte! Please?
Hihi...Du, jeg er så glad for at du også blir inspirert til å sy! Så moro, jeg har jo blitt inspirert av flere her inne, blant annet Posidriv, Mia, Karna, Mette Flette og Den Gode feen. Jeg hadde ikke sydd noe særlig på 20 år, og jeg måtte lære alt på nytt igjen da jeg begynte for 2 mnd. siden. Det finnes jo veldig mange flotte bøker, og den siste jeg kjøpte fra Christina Strutt er jo veldig fin til veiledning da. Du får bare spørre hvis du vil starte og trenger hjelp! Ha en god Søndag vennen, klem ;)

Think Twice sa...

Du har kanske någon favvo bild som du kan visa?

Jorid sa...

Jeg vil se utsikten fra kjøkkenvinduet ditt :-)

Karin A sa...

Åhh så svårt men jag hänger på med en favoritbild! Det hade varit kul att se.

molly's heaven sa...

En overraskelse...selv om de alle bildene dine har WOW-faktor, vil jeg bli enda mer wow'et...hehe;)

Og Kahlil Gibran hadde mange flotte grunnleggende uttrykk for levemåte, som er bare sååååå aktuelle idag også...det går aldri av "moten" å følge hans "leveregler"...:))

Matildas fikarum sa...

Jag vill se mer kattbilder! Dina katter är så söta och roliga.

Moni sa...

Jag älskar ju att se bilder på dina djur, men herre gud du bjuder ju på så mycket fint här jämt! Det är alltid så mysigt att kolla in dina bilder!

Kattfot sa...

Vilket härligt inlägg det blev. Mysiga bilder som vanligt! Ha en riktigt bra kväll :-)

Nina på Johangården sa...

mmm... fina bilder. Verkligt fina!

Sara sa...

Vilken kul idé. Fina bilder och katten längst ner, ser ut att ha det skönt, kul bild!

Hobbyhuset-Merete sa...

Dette var artig!! og jammen ein god ide ein dag når du ikkje heilt veit kva du vil skrive om... Ha ei fin veke!

Lille Trille sa...

Så mye fine bilder :-)
Det wow bildet var kjempekult. Og som den katte-elsker jeg er synes jeg pusekattene dine er supersøte.
Ønsker deg en fin kveld, og 1.mai...med flagg :-)
Klem fra Lille Trille

JULIE K sa...

moni: så utrolig trevligt sagt av deg. Kram : )

kattfot: tack så mycke du : )

nina: så bra du tyckte om dom : )

sara: ja hon ligger jæmt så konstigt : )

merete: ja ikke sant. En ekstra utfordring ble det jo når alle ønsket forskjellige saker : )

lille trille: ja gjett om flaggene skal opp imorgen : )

Sylvia sa...

Så mange skjønne bilder da!!! Jeg likte best det 3 dimensjonale, og prøvde "blikket" mitt på den, som jeg gjør i Magic Eye.

Håper formen din er bra igjen nå, for det er nemlig min. Og det er så deilig!

Anonym sa...

Sista bilden är ju bara för underbar :O)

Anne sa...

Å som jeg skulle ønsket at du hadde vært ved min side nå!!!
Prøver så godt jeg kan å komme igang med bloggingen. Ikke lett å få tilgang på data`n her i huset heller. Mannfølka er jo helt klistret til tastaturet :-(
Leser og forsøker, forstår litt, forstår ingenting. men ikke typen til å gi opp heller. at du skulle oppmuntre meg til dette da :-)
En ting jeg ikke forstår er hvordan en liksom kan sette sammen flere små bilder til ett?? Slik du har gjort med dine vakre blomster.
Godt det er fridag i morgen, for dette tror jeg blir sent du :-(

JULIE K sa...

sylvia: så deilig at du er i form igjen da. ja jeg er også mye bedre. Har den siste tiden klart å gjøre masse og det er sååååå godt : )

gunnel: javist : )

anne: he he så morsomt at du holder på å lage blogg. Håper du har samme type som meg, for da kan jeg lettere hjelpe deg. Jeg strevde veeeldig i begynnelsen. Måtte prøve og prøve, men man lærer etterhvert. Skal hjelpe deg med bildene jeg vet du. Det er bare å spørre etterhvert som du lurer på noe. Må få blogg adressen din snart da : )

moderncountry sa...

Å jeg er så glad jeg har blitt kjent med deg jeg Julie! Jeg blir så glad hver gang du legger igjen en kommentar, og har alltid så lyst til å snakke riktig med deg! For jeg sitter alltid å prater til deg etter at jeg har lest hva du har skrevet, rart ikke sant? Eller kanskje ikke? Hehe...Så fikk jeg se du oppfylte et ønske for meg i dag da, thanks!! Å jeg ville så gjerne hatt en kanin igjen. Da vi var små hadde vi rundt 4 Belgiske kjemper, Ikke akkurat noe å bære på når man ikke engang rakk rundt midja på kaninen, hehe...for store var de, men de produserte unger i ett sett og det var selvfølgelig stas å kose med de. Så jeg har mange gode minner av kaniner, derfor ønsket jeg meg aldri så lite bilde til :)Å de er så gode, myke og varme. Hva heter de? Jeg har gått glipp av det jeg...Ha en fortsatt fin kveld vennen, varm klem fra meg :)

Mia sa...

Så mange morsomme forslag og ønsker og vel så imponerende løst av deg, Julie! Rett og slett artig! Og maaange herlige bilder. Jeg er spesielt glad i dyrebildene dine, jeg. De er sååå koselige og så levende...

Hulda sa...

Så artig ønskereprise-innlegg fra deg i dag. :) En god idè!

molly's heaven sa...

Jeg ble WOW'et hle veien jeg nå, utrolig bra og så stilig innlegg....det var morsomt, bildet a flagget vakkert, og av dyrene dine kjempesøte, og "mitt" bildet, vel hva kan jeg si...WOW;) Superbra:))
PS!Gledet meg som et barn jeg nå til å lese...hehe;)

Bengt sa...

Tittar in i kväll(natt) igen för att säga det samma som till HeiGrim. Nämligen de bästa kommentarerna jag fått i min blogg är de från Norge!
Härliga blommer och djur.
Hur ska man i blogg kunna ge av sig själv? Men jag vill gärna göra det! Kanske med följande:
Jag önskar innerligt dig och de dina en underbar och härlig framtid!

Tina sa...

Vilka härliga bilder det blev :-). Jag saknar faktiskt en bild! En bild av dig själv när du var väldigt lycklig! Jag kommer ihåg den bilden fortfarande :-)

Ha det bra Julie!

Ida sa...

Søte dyr og nyyyydeliiiige blomster! Fint med litt inspirasjon og input fra andre ja... God idè. (:
Hadde 2 kaniner vi. Løvehoder. De døde i vinter. Og er savnet av jentene spesielt. Har også en katt. Den har en bitteliten skjønn unge som er 12 dager gammel. Ett deilig lite nøste.
Har linka til deg og håper at det er greit. (:

Andrea sa...

Kjempe mye fine bilder, det var virkelig en morsom ting å gjøre. Så mye fint! Syns de dyrebildene dine er så søte! Ønsker deg en fin uke. Klem

JULIE K sa...

moderncountry: takk for kjempekoselig kommentar fra deg : )

mia: så artig at du liker dyrebildene : )

hulda: ja ikke sant. Artig at du likte den : )

mollys heaven: ha ha så bra at du likte bildene. Var ikke lett med ønsket ditt altså, men du ble vist fornøyd alikevell : )

bengt: tack så jættemycke, såt trevligt av deg : )

tina: ha ha kommer du ihåg den ja, vet inte om jag vågar igjen, men det kommer kanskje ett 17 mai bilde snart : )

ida: ja kjempekos at du linker : )

andrea: ja de er så søte dyrene altså. Tar bilder av dem hele tiden : )

Matildas fikarum sa...

Men lilla katten där! Hur kan den sova så?

:)

Think Twice sa...

Tack!....så gulligt av dig att att du visa dina finfina bilder..för mig *njuter*

JULIE K sa...

matilda: hon sover på så många konstiga sett denna lilla søtnosen : )

think twice: trevligt du tyckte om det : )

Sigrinn sa...

De är ju skitsnygga de där fyra gula närbilderna på blommor! Du borde göra vykort av dem! De passar jättebra ihopsatta på det där viset :)

*klem*

Tonje sa...

Hei julie! for en flott bildekavalkade av andre bloggers ønsker. Utrolig kreativt og herlig innlegg. Ønsker deg en fin dag.

JULIE K sa...

sigrinn: tack så mycke du, så trevligt sagt : )

tonje: artig du likte dette, skal gjøre det flere ganger, ble en veldig artig utfordring for meg dette : )