lørdag 28. april 2007

Lysterapi

14 kommentarer:

anka sa...

Så skjønne og søte de er som sitter og koser seg i sola. Her silregner det:-( men da forsvinner snøen.
Ønsker deg ei flott helg.

moderncountry sa...

Så nydelige de er :) De er sikkert så herlige å kose med! Er de tamme?
DU, jeg synes det går sånn unna med postene dine om dagen altså! Så var det moro på loppemarkedet eller? Kanskje dumt spørsmål, for hvem synes ikke at det er moro? Hehe..Fant du noe forresten? Eller var du kanskje bare opptatt med å selge du, for det var det du skulle ikke sant? Hjelpe til iallfall husker jeg du sa...Ja, er det ikke fristendes med Afternoon tea party? Jeg har alltid villet vært med på noe sånt og har lest endel om det. Boka fant jeg på nett og den ser såååå fristendes ut. Dessverre har jeg ikke den selv, men jeg tror nok jeg vil kjøpe den snart. Vi skulle jo hatt et party selv vi, ikke sant? Kanskje vi skulle arrangert et party i bloggeverdenen? :)
Ha en fortsatt fin helg Julie og kose deg masse! Klem ;)

Hulda sa...

Så søte de var, og de koser seg masse i sola. :) Hundene våre trives også veldig godt ute nå, og vil være mye på terrassen.

Så heldig du er som får så store bilder på siden av bloggen, jeg kan ikke det på den layouten jeg har. Kunne det på den jeg hadde før.

darkangel och mumma sa...

Dom ser ut att trivas i solen!

elin1976 sa...

He he. Der skulle nok jeg ha sittet! Jeg blir rett å slett drit sur når det er mørkt, trist og grått ute. Ha en skjønn søndag:O)

londongirl sa...

Alla behöver vi sol och ljuset för att må bra...
Men du vad duktiga de är på att sitta där och balansera! Sötnosarna! :-)

Christina sa...

Men åååå ... det så så skönt ut!! Det behöver vi - ljusterapi - både djur och människa ;)

Pia..... sa...

Hej ja visst behövs det ljusterapi...året runt tror jag..de ser ut att trivas gott där i sola..den loppmarknaden skulle man varit på ser ...sååå många roliga och fina saker..hoppas att det blev sålt mycket för er..ha det så gott resten av den fina söndagen om än lite kallt te förståss...br....men sola skiner liiite ...PIA

JULIE K sa...

anka: det regnet litt igår, så ble det kjempevær. Her har hedigvis snøen forsvunnet, men fortsatt ligger det litt i skogen.

moderncountry: ja jeg hjalpt til med å kjøre saker til lokalet + å sette dem ut og pakke dem ned. På fredag da vi satte sakene ut var jeg så sliten at jeg nesten ikke fant noe, men igår da vi pakket sammen fant jeg endel saker, deriblant en kurvstol jeg skal ha på terassen.
Jaaaaa vi burde jo hatt ett afternoon tea party : )

hulda: vet du jeg sliter veldig med å få lagt inn bilder på siden av bloggen. Får bare til det iblant, vet ikke hvorfor. Hadde jo tenkt å ha en masse bilder av saker jeg hadde kjøpt som jeg skulle veksle med å vise, men faktisk sjelden at jeg klarer å legge dem inn.

darkangel: ja dom tycker om solen nu på våren. På sommaren blir den før varm och da har dom parasoll i kaningården he he : )

elin: ja lysterapi er bra : = )

londongirl: ha ha vet du det er staketet på kaingården dom sitter på. Dom smet over her faktisk he he : )

christina: javist behøver vi det : )

pia: ja vi fikk solgt endel. Skal ha et nytt ett om ca en mnd : )

Merethe sa...

Så søte de er der de sitter.
Vi kan vel alle trenge litt lysterapi innimellom, og bare sette seg ned og nyte slik som disse to gjør!

Moni sa...

Hihi, vilka hälriga typer! Dom ser verkligen ut att njuuuta av vårsolen! :)

Hannele sa...

Hihi, jag har också fått ljusterapi ;)

Mdm Bricolleur sa...

Kaniner kan det der med å nyte! Jeg hadde en dvergwedder da jeg var yngre (som ble nesten 8 år!!) som eeeelsket å bli koset med. Han lignet litt på kaninen din som er lengst fram på bildet, for av og til sto det ene öret opp :-)

JULIE K sa...

merethe: ja det er godt å kose seg slik i solen : )

moni: ja er dom inte søta : )

hannele: he he : = )

mdm bricolleur: så koselig da. Kaniner er koselige husdyr. Jeg er veldig glad i mine : )