torsdag 4. juni 2009

Øde

En gang tittet noen ut av dette vinduet. 
Nå titter jeg inn, men jeg vet ikke etter hva......

9 kommentarer:

londongirl sa...

Så vackert....man kan bara fantisera om vilka de var som bodde där inne en gång...
Kram

Su Chua Phin 徐蔡斌 sa...

I like this :)

Greetings from Malaysia...

Miamor sa...

..spennende med gamle hus og vinduer..og dører...elsker dører sånn som deg...minner meg om et vakkert gammelt hus som jeg skulle sett oftere i trøndelag...der røttene mine er!! ha en super dag..Klem ;)

litenIda sa...

Så fint! :)

Sylvia sa...

heisann
Nydelig vindu, som har sin historie.
Lenge siden jeg var innom deg nå, men fikk oppdatert meg litt igjen, før jeg drar på ferie.......
God sommer.

mossfolk sa...

Nu fanns här en massa fina bilder att kika på. Jag har ju hamnat lite efter den här veckan. Fast just gäss tycker jag är lite läskiga. De blir så förskräckligt arga när man ska passera med hund...

Randi sa...

Fint bilde...spennende hva som skuler seg...litt for spennende for meg. Hadde svimt av om noen hadde åpnet vinduet og tittet ut...tenk det da. :-))

Ha en flott dag

Anne sa...

Nok et superbra bilde fra din kant. Du har et helt serdeles bra blikk for det å ta bilder du, ingen tvil, og hva du enn fanger i linsa gir det meg utrolig mye.

Hele trøndelag gråter ennå etter at du dro. Vi har hatt regn regn og atter regn. Det har regnet så utrolig at kamera utendørs har rett og slett vært helt umulig!!! Sliten etter jobb jeg da, og har faktisk fridag i morgen og skal nyte den i langdrag, det eneste jeg nå tør å håpe på er oppholdsvær.

Klem.

Marie sa...

Eg tenker ofte på dei som har levd sine liv her før meg, kva tankar og draumar dei hadde for livet og om korleis det blei. Før i tida kom dei fleste ikkje så langt, iallefall ikkje småkårsfolk. Mange lengta nok etter noko meir enn den daglege dont. I vår tid har me "alt", men det er også alt me har...

Me må leva våre eigne draumar etter beste evne. Så har me ulikt utgangspunkt og ulik ballast, men eg ser at når eg kjem folk nært innpå livet har me mange like tankar. Når me deler våre levde liv får me ein djup og god kontakt som gjev sterke band på ein heilt annan måte enn berre overflatesnakk. (Me skal sjølvsagt ikkje dele alt med alle...)

Ønskjer deg ein fin fredag og ei god helg :)
Klem