lørdag 4. juli 2009

Savner Melissa

Lille Melissa døde igår. Hun sovnet inn stille om natten. Hun var begynt å bli gammel, men i grei form helt til slutten. Nå er lille Trampe alene igjen. Må passe ekstra på han nå, så han ikke blir deprimert. Kaniner kan faktisk sørge seg ihjel. Nå skal jeg flytte han bort til meg (kaninene har bodd på gården til venninna mi i det siste) så han kan få selskap i kattene og Kira.

10 kommentarer:

mossfolk sa...

Usch, det är alltid sorgligt när djur dör. Så många fina bilder vi fått se på Melissa!
Fast vilket underbart liv hon måste haft med sällskap och trädgård att skutta runt i och en matte som tagit så väl hand om henne. Hoppas att Trampe kommer att trivas med sina nya (eller de kanske redan känner varandra) fyrbenta vänner!

londongirl sa...

Så sorgligt! Men som Mossfolk skriver...hon har haft ett fint liv med sin matte och kompisar.

Stackars lille Trampe! Klokt av dig att ha honom extra nära dig och Kira och kattgänget nu.
KRAMAR

JULIE K sa...

Ja det er så trist, selv om man vet at slik blir det. Trampe er veldig god venn med Korse katt, så han blir nog glad før at se dom igjen. Det er mera liv hos mig. Flera barn som bor der och det gillar han. Så hoppas det blir bra. Har inte møjlighet at få en ny kanin nu.

qi sa...

Åh, vad tråkigt! Jag förstår att både du och Trampe saknar henne. Bra att du tar hand om Trampe lite extra. Ni kan trösta varandra...

Kram från qi

Hulda sa...

Så trist med den søte kaninen din. Alltid veldig trist å miste dyr man er glad i.

Anonym sa...

Så leit da. Leit for dere og leit for Trampe. Fint at han får selskap i kattene og Kira, så blir det kanskje litt lettere for han. Søte kaninen! Fortsatt fin helg til deg**

Anne-Berit sa...

Det var trist,alltid det når man mister et dyr man er glad i.Blir nok godt for lille Trampe å få selskap av kattene nå.Visst sørger dyrene,og de trenger litt ekstra omsorg de som vi når sånt skjer.
Lykke til med dyrene dine.

Modern Country sa...

Så utrolig trist Julie!!
Sender en haug med varme klemmer og håper du får en god natt med søvn.Jeg hadde selv vært så uendelig lei meg, for jeg er så glad i dyr og kan ikke tenke meg en hverdag uten våre pusekatter. Helst skulle jeg hatt 10 til :) Og i tillegg noen høner, kyllinger, en hest, noen sauer...ja, som du skjønner, lista er lang.

God natt vennen,
Varm klem
Aina

Koselig koselig sa...

Det var trist :( en liten godklem til Trampe fra meg!!!

Elisabet sa...

Det viktigaste är att dom har haft det bra .., haft ett gott liv.

Man saknar dom lika mycket .. men ändå .., jag tror att det känns bättre på det viset.