søndag 5. juli 2009

Sommer er lesetid

Sommer er virkelig lese tid for meg. Både blader og bøker er favoritter. Nå har jeg lagt unna noen nye blad til ferien om en uke, og to bøker ligger også klare. Elsker å ligge under en parasoll å lese når jeg er på tur....det er luksus det. Jeg har alltid med en krim bok, de leser jeg ut fort. Nå skal jeg ha med både Ps.Jeg elsker deg og Øya. Har hørt positivt om dem begge. Ellers blir det ukeblader som Kamille, KK og Tara og selvfølgelig noen hage og interiør blader. Kjennes så godt å ha en liten sekk med på flyet, fyllt med slike gobiter, da starter ferien bra. Hva leser dere i sommer?
Takk også for trøstende kommentarer under. Det hjelper sånn på : )

7 kommentarer:

Koselig koselig sa...

Ja nå er det lesetid. Jeg holder på med Hvitløk og safirer, en bok som handler om en restaurantkritiker i New York times. Hun kler seg ut fordi hun ikke skal bli gjenkjent. Utrolig herlig bok, den anbefaler jeg.
Øya begynte jeg å lese i vinter en gang, men jeg var nok ikke helt klar, pga. skole og andre ting. Det ble for depressivt og leit da, men jeg skal gi den et forsøk til senere har jeg tenkt. Ellers liker jeg best chick-lit bøker jeg da, a la Bridget Jones og den stilen der :)

Kleeeem

Kreoline sa...

Så synd med Melissa, trist for deg, men hun ble nok noen år og har hatt det godt hos deg. Her blir det blader og blader, interiør selvfølgelig. Elsker krimbøker, men det er lenge siden jeg har satt av tid til bøker. Kanskje i ferien, kjenner jeg meg selv rett blir det ikke da heller. Ha en fin dag, kos deg, trøsteklem fra Mona.

Jorid sa...

Øya er en fin bok - kos deg med den! Ønsker deg en riktig god sommer. Jeg holder akkurat på med den vanskelige jobben å velge sommerlektyre - i morgen går turen til Helgeland :-)

Anne-Berit sa...

Har lest Øya,og den er knallgod.
Jeg er en lesehest året rundt,men velger lettere ting om sommeren,og akkurat nå leser jeg Kystens datter,av Kjellaug Steinslett,som er herfra.Har lest den forrige serien hennes også,som heter Kystfolket.Arige bøker.Ellers går det i krimbøker.
Håper du får en fin ferie,god tur når du drar.Klem!

AnnetteK sa...

Håper du får en flott ferie, og noen gode leseopplevelser :)

Elisabet sa...

Ja, jag håller med dig!
Under en semesterresa i Grekland läste jag ut flera pocketböcker, deckare allesammans, och hade knappt tid att gå och bada ..-)

För två år sedan var det Nevil Shute på danska på ön Samos.

Lycka.

Strikk innom sa...

Hei! Hvor gammel ble kaninen din? Vi har en som er 3 år og lurer på hvor lenge de lever..