søndag 23. juli 2006

Rabarbra





Dagens fangst hos min svenske nabo Eva, som lar meg ta så mye rabarbra jeg vil:)
Og av dette blir det nydelig rabarbrapai som jeg har funnet på bloggen til Med Mera





Her er oppskriften:
Bland rabarbra og jordbær i en paiform, strø litt sukker på.
I smuldredeigen har man ca:
1 dl Havregryn
1 dl Mel
1/2 dl Sukker
100 g Smør
I ovnen på 225 grader i 15-20 minuter.

Jeg serverer den varm med vaniljeis til. Nyyydelig.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Nydeligt! Rabarba-paj er so godt-
med vanilla-sauce eller vanilje-is.( gammeldags smak)

Hulda sa...

mmm, jeg er også kjempeglad i rabarbra. Spesielt rabarbragrøt med sukker, kanel og fløte.

Anonym sa...

massvis med fina bilder har du hunnit lägga in under helgen!

Jättesöt misse! Jag letar själv efter en långhårig liten rackare :-)

Kanonfina bilder på trädgården också! Lägg gärna in fler sådana ;-)

Rabarberpaj är sååå gott *kanske jag också skulle ta och göra någon dag*. Prova att göra rabarberkräm med några jordgubbar och en kanelstång i också *tipsar*

JULIEK sa...

inkan: ja og denne med jordbær i er kjempegod

hulda:rabarbra grøt gir meg så koselige minner om mormor. Hun hadde rabarbra i hagen og lagde stadig grøt av den. Tror det er den beste desserten jeg får.

ellis: ja to goder tilsammans blir bare mums

lindisen:så koselig du likte bilder av trædgård,blir nok flere slike. Hørtes jættegodt ut med den kræmen ja.