Dagens fangst hos min svenske nabo Eva, som lar meg ta så mye rabarbra jeg vil:)
Og av dette blir det nydelig rabarbrapai som jeg har funnet på bloggen til
Med Mera Her er oppskriften:
Bland rabarbra og jordbær i en paiform, strø litt sukker på.
I smuldredeigen har man ca:
1 dl Havregryn
1 dl Mel
1/2 dl Sukker
100 g Smør
I ovnen på 225 grader i 15-20 minuter.
Jeg serverer den varm med vaniljeis til. Nyyydelig.
4 kommentarer:
Nydeligt! Rabarba-paj er so godt-
med vanilla-sauce eller vanilje-is.( gammeldags smak)
mmm, jeg er også kjempeglad i rabarbra. Spesielt rabarbragrøt med sukker, kanel og fløte.
massvis med fina bilder har du hunnit lägga in under helgen!
Jättesöt misse! Jag letar själv efter en långhårig liten rackare :-)
Kanonfina bilder på trädgården också! Lägg gärna in fler sådana ;-)
Rabarberpaj är sååå gott *kanske jag också skulle ta och göra någon dag*. Prova att göra rabarberkräm med några jordgubbar och en kanelstång i också *tipsar*
inkan: ja og denne med jordbær i er kjempegod
hulda:rabarbra grøt gir meg så koselige minner om mormor. Hun hadde rabarbra i hagen og lagde stadig grøt av den. Tror det er den beste desserten jeg får.
ellis: ja to goder tilsammans blir bare mums
lindisen:så koselig du likte bilder av trædgård,blir nok flere slike. Hørtes jættegodt ut med den kræmen ja.
Legg inn en kommentar